Parking a Ajuntament de Collado-Villalba - Collado - Villalba

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada

A 40 quilòmetres de Madrid, a la serra de Guadarrama, trobem Collado de Villalba. És un municipi famós per les celebracions i les festes estiuenques, que acostumen a atreure innombrables visitants del centre d’Espanya durant els mesos de juny i juliol.Un dels llocs on es concentra la majoria de gent és a l’ajuntament de la localitat, centre d’operacions des d’on neixen la majoria de festes. És singularment positiu el fet que l’ajuntament estigui molt involucrat en els esdeveniments de caràcter cultural, en concret, els musicals.

L’Ajuntament de Collado de Villalba promou els festivals Vía Celta, Vía Jazz o el famós GranitoRock, cita arxiconeguda pels amants del rock tant nacional com internacional.

A la plaça de la Constitució s’erigeixen els dos edificis que allotgen l’ajuntament de la localitat. Són dos per a un mateix ús. L’antic és d’estil renaixentista i el modern, d’estil contemporani. La veritat és que resulta molt curiós veure el contrast d’estils arquitectònics en un mateix espai. La part nova consta d’una façana amb vidres mirall que reflecteixen el paisatge de la zona.

Si vols aparcar el vehicle a prop, pots fer-ho al nostre aparcament públic Saba, que està obert les 24 hores i se situa a l’estació Villalba, al passeig de la Estación, s/n. I, si tens un vehicle elèctric, et recordem que pots aparcar el cotxe al nostre parking, ja que tenim a la teva disposició un punt de recàrrega per al teu automòbil.

Aparcaments Saba a Collado - Villalba

Tenim pàrquings a ...

Trobaràs el nostre aparcament al costat de l’estació de tren i de les vies principals de Collado Villalba. Així, estaràs connectat als punts essencials del municipi i podràs deixar-hi el teu cotxe sense preocupar-te’n. No perdis temps buscant un lloc on aparcar i gaudeix de l’estada!

Deixa el cotxe a prop de ...

Amb un alt atractiu turístic, Collado Villalba té una gran quantitat de racons que no et pots perdre si hi vas de visita. Per aquest motiu, posem a la teva disposició un parking amb tots els serveis on podràs deixar el teu vehicle. Volem que optimitzis la teva estada i que no perdis ni un segon dins del teu vehicle.