Parking a Ajuntament de Lleó - Lleó

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

L’actual edifici de l’Ajuntament de Lleó és a l’avinguda principal de la ciutat, l’avinguda Ordoño II, envoltada dels principals comerços i entitats financeres. Abans de ser seu de l’ajuntament acollia les oficines de la seu del banc Caja España.L’edifici consta de cinc plantes i està construït en pedra de color blanc. De la part baixa de la façana, en destaquen les filigranes decoratives fetes en ferro forjat.

Si visites la zona, podràs veure que davant de la porta principal de l’edifici hi ha una escultura urbana feta com a al·legoria del canvi d’ubicació dut a terme el 1998, així com una carta d’Alfons XI en una llosa de pedra que representa la creació d’aquesta institució.

I és que resulta que, antigament, l’ajuntament de Lleó estava situat a la plaça de San Marcelo, una de les zones més concorregudes del nucli antic de Lleó. Va ser construït el 1585 per l’arquitecte Juan de Rivero. Però l’any 2002 l’ajuntament va canviar de seu i actualment l’edifici acull el Museu de Lleó.

A la zona contigua a l’ajuntament sempre hi ha moviment, tant al matí com a la tarda, i és ideal per anar a comprar, a menjar en un restaurant, a practicar activitats a l’aire lliure, etc. De nit, quan s’encén l’enllumenat de la ciutat, neix la vida nocturna lleonesa, que ofereix grans atractius tant al visitant com al ciutadà de Lleó. Cal esmentar els bars i restaurants La Posada del Buda, El Traga, Soho, Nuevo Caño Badillo, etc.

Si vols aparcar el vehicle en un parking Saba, en trobaràs un a l’estació de Lleó, al carrer Astorga, s/n. Obre les 24 hores del dia de manera ininterrompuda.

Aparcaments Saba a Lleó

Tenim pàrquings a ...

Lleó, una de les ciutats més esplèndides d’Espanya, està perfectament connectada amb el seu entorn. Amb una xarxa de carreteres i de ferrocarrils ben desenvolupada, podràs desplaçar-te on t’interessi. Per fer-t’ho més fàcil, posem a la teva disposició el nostre aparcament, situat al costat dels punts estratègics de la ciutat. Volem que optimitzis el teu temps.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Lleó, no et pots perdre cap dels seus monuments ni dels seus racons encisadors. Perquè puguis gaudir de la ciutat i pensar només a passar-t’ho bé, t’oferim el nostre aparcament, situat en un punt clau. Des d’allà, podràs passejar tantes hores com vulguis pel municipi. El teu cotxe estarà vigilat.