Parking a Ajuntament de Molins de Rei - Molins de Rei

Cerca avançada


L’Ajuntament de Molins de Rei és a la plaça de Catalunya, el cor d’aquest municipi català del Baix Llobregat. L’espai públic es va edificar a mitjan segle XIX. Pintat de color mostassa i tons vermellosos, l’ajuntament destaca entre la resta d’edificis que hi ha a la plaça.

L’edifici té tres pisos i encara que l’estructura total no és gaire gran, la balconada que presideix la segona planta sí que ho és i moltes vegades està capitanejada per la bandera catalana independentista.

La vila de Molins de Rei té 25.152 habitants i, com que és tan petita, l’ajuntament és gairebé com una segona casa per a la ciutadania i els veïns poden acostar-s’hi còmodament per comunicar queixes, peticions o fer qualsevol consulta.

Si visites aquesta vila, a banda d’anar a l’ajuntament, no pots deixar de visitar el nucli antic, el museu municipal i la Fira de la Candelera, així com altres festes tradicionals d’aquesta ciutat. A només dos minuts de la plaça de Catalunya, trobaràs la parròquia de Sant Miquel. Molins de Rei va obtenir el 1208 la llicència de vila per poder edificar la seva parròquia pròpia, però no ho va fer fins després de la Guerra Civil i la va inaugurar el 1942. Obra de Gumà Cuevas, té una nau central i dues de laterals i, a la cúpula superior, 24 vitralls decoren l’espai fent uns jocs de llum extraordinaris.

Molins de Rei té l’encant d’un poble petit; per tant, aparcar el cotxe al centre de la ciutat és una tasca complicada. Per sort, tens un dels nostres aparcaments Saba molt a prop del carrer Major. La xarxa de parkings públics Saba s’estén per tot el territori espanyol, amb la finalitat que les ciutats disposin d’un parking públic prop dels principals monuments i punts d’interès.

Aparcaments Saba a Molins de Rei

Tenim pàrquings a ...

Prop de Sant Cugat i de la capital catalana, Molins de Rei està situat en un punt privilegiat del Baix Llobregat. Perquè puguis desplaçar-te amb tota la comoditat, posem a la teva disposició el nostre aparcament. El trobaràs al costat de les vies principals de la població i a tocar de l’estació de tren.

Deixa el cotxe a prop de ...

Tant si vas a Molins de Rei per visitar la ciutat com per feina, no perdis el temps buscant un lloc on aparcar el cotxe. Recorda que el nostre aparcament és al centre del municipi i que pots deixar-hi el vehicle tant de temps com calgui. Deixa de banda les preocupacions i oblida’t del cotxe. Gaudeix de la visita.