Parking a Ajuntament de Pontevedra - Pontevedra

Cerca avançada


L’Ajuntament de Pontevedra és l’organisme de govern principal de la ciutat. Actualment, la seva seu és a la Casa Consistorial de Pontevedra.

Aquest edifici s’erigeix sobre les restes de les antigues cases de l’ajuntament dels segles XV i XVI. És una construcció de dos pisos, de planta rectangular, rematada amb un frontó semicircular d’estil eclèctic vuitcentista, obra de l’arquitecte Alejandro Rodríguez Sesmeros.

A la façana principal es pot veure un dels elements més destacables: les quatre columnes d’ordre jònic amb capitells jònics. Està adornada amb uns motius florals preciosos i tota la cornisa es remata amb petits balustres. També té un rellotge principal, que destaca perquè es va col·locar en un punt elevat perquè es pogués veure des de gairebé qualsevol angle.

Des de lluny es veuen a la perfecció els tres grans finestrals, a banda i banda de les portes dels dos pisos. A tots dos costats de la porta d’entrada hi ha un text en honor al fundador de l’edifici.

Quan visitis l’ajuntament, també et sorprendran les magnífiques escales d’estil imperial fetes de pedra que donen accés a la planta principal, així com els excel·lents vitralls emplomats dels finestrals d’accés. A l’interior, l’edifici té unes dependències i uns salons amplis i rics en detalls captivadors.

Si vols, tens a la teva disposició un dels nostres parkings públics Saba a l’avinguda de l’Estació, s/n. És la millor opció per aparcar el vehicle i gaudir d’aquesta ciutat fent un tomb pels seus carrers i descansant en els bars i restaurants.

Aparcaments Saba a Pontevedra

Tenim pàrquings a ...

Prop de les vies de comunicació principals i just al costat de l’estació de tren, hi ha el nostre aparcament. Si t’has de desplaçar per la zona i et vols oblidar d’haver de buscar lloc per deixar el vehicle, no dubtis a utilitzar el nostre aparcament. Gaudiràs al màxim de la teva estada, perquè el nostre parking te la farà molt més còmoda.

Deixa el cotxe a prop de ...

Passejar pel centre sense mirar el rellotge és el que s’ha de fer quan es visita Pontevedra. Si hi vas en cotxe, acostuma a ser complicat trobar un lloc on deixar-lo sense fer voltes i voltes. Com a solució, posem a la teva disposició el nostre aparcament, situat en un dels punts clau de la ciutat, on vigilarem el teu cotxe en tot moment.