Parking a Ajuntament de Puigcerdà - Puigcerdà

Cerca avançada


L’Ajuntament de Puigcerdà, situat a la capital de la comarca catalana de la Baixa Cerdanya (Girona), es troba just a la plaça que rep el mateix nom, la plaça de l’Ajuntament. També és conegut com a casa consistorial o seu del consolat, ja que des de sempre s’hi han exercit activitats de caràcter polític i censal.

La construcció d’aquest edifici és força austera. L’edifici de l’ajuntament és una casa típica de la zona, amb dos nivells, feta de pedra, molt poc afectada pel pas dels anys. Gràcies a això, gairebé no ha calgut fer-hi remodelacions. La casa consistorial es confon sense estridències amb el preciós paisatge de Puigcerdà. En destaquen especialment les inigualables vistes, ja que es troba just al mirador de la localitat. El famós poeta Joan Maragall, impressionat, les va definir com “el balcó gran de la muralla”. En homenatge a l’escriptor, des del 1961 hi ha una placa amb el seu nom a la façana de l’edifici.

Gràcies al caràcter actiu de l’organisme polític de Puigcerdà sempre hi podràs fer alguna cosa, ja que s’hi organitzen esdeveniments durant tot l’any. També pots gaudir d’activitats de caràcter permanent, com un romàntic passeig en barca per l’estany de Puigcerdà, pujades en grup al campanar, el mercat setmanal dels dilluns i dimecres, i les visites a l’exposició sobre el Tractat dels Pirineus que trobaràs al Centre d’Acollida Turística.

Molt a prop, hi trobaràs el Puigcerdà Shopping Center, un centre comercial amb més de 250 botigues, situat just al centre de la vila. A més, té fires artesanals, pubs, bars, discoteques, cafeteries i restaurants de tota mena.

Si vols visitar aquesta zona i necessites aparcament, podràs trobar un dels nostres aparcaments Saba a la plaça del Call, s/n.

Aparcaments Saba a Puigcerdà

Tenim pàrquings a ...

Si et vols moure còmodament i amb tranquil·litat pel municipi de Puigcerdà i els voltants, utilitza el nostre aparcament. Situat prop de l’estació de tren i de les carreteres principals, et permetrà desplaçar-te sense haver-te de preocupar per trobar un lloc on aparcar el cotxe. Allà estarà vigilat tot el temps que necessitis per gaudir de la Cerdanya.

Deixa el cotxe a prop de ...

Passeja pel carrer Major, entra a les botigues, fes-te una foto davant del llac i gaudeix de la natura i de la deliciosa gastronomia de la Cerdanya. Si vols oblidar-te del cotxe i evitar fer tombs buscant aparcament, no ho dubtis: deixa el cotxe al nostre parking. Està situat a la zona més cèntrica del municipi.