Parking a Ajuntament de Terrassa - Terrassa

Cerca avançada


L’Ajuntament de Terrassa és un edifici neogòtic que presideix aquesta població i acull el consell de la ciutat. L’edifici, situat al carrer Raval de Montserrat, és obra de Lluís Muncunill i es va construir entre el 1900 i el 1902.

L’ajuntament es va edificar al solar de Can Galí i va substituir l’antiga Casa de la Vila. Tot i que les obres van començar el 1900, fins al 1902 no van acabar la façana, la galeria i la decoració interior.

L’edifici està fet principalment de pedra arenosa i la façana té tres grans arcs que presideixen la porta principal, onze finestrals, una àmplia balconada i un gablet amb l’escut de la ciutat. A l’interior destaca l’escalinata de pedra daurada, presidida per una claraboia amb uns vitralls preciosos de colors. Els cassetons d’os de l’interior, obra de Jeroni Ablabó, guarneixen el sostre de la sala de sessions i també de la sala de l’alcaldia.

A la sala de sessions hi ha una portalada d’estil gòtic i la galeria de terrassencs il·lustres, amb els retrats dels personatges destacats de la ciutat, una iniciativa que es va posar en marxa el 1914 amb motiu de l’homenatge a Joaquim de Sagrera.

Per arribar a l’ajuntament pots agafar el carrer de la Goleta o el carrer de Sant Pere. A pocs passos, hi trobaràs el Mercat de la Independència, molt conegut a la ciutat pels seus productes de proximitat.

Si vols moure’t en cotxe per visitar la ciutat, tens un dels nostres parkings públics Saba situat al Raval de Montserrat, s/n. La situació és idònia, ja que està a pocs metres de l’Ajuntament de Terrassa i al bell mig de la ciutat.

Aparcaments Saba a Terrassa

Tenim pàrquings a ...

Terrassa és un centre de comunicacions important per on passen carreteres, autopista i ferrocarrils. Perquè et puguis desplaçar amb comoditat cap a la teva destinació, tens a la teva disposició els nostres aparcaments. Situats al costat de l’estació de tren i de Ferrocarrils de la Generalitat i també de les zones de comunicació principals, et permetran moure’t sense problemes i sense haver de pensar a buscar un lloc on aparcar el cotxe.

Deixa el cotxe a prop de ...

Amb un conjunt monumental d’esglésies visigòtiques-romàniques i amb un centre que té un encant especial, Terrassa és una de les ciutats més visitades de la zona. Perquè puguis gaudir de l’estada sense haver de preocupar-te pel vehicle, et recordem que pots utilitzar els nostres aparcaments situats en enclavaments clau. Des d’allà, podràs arribar caminant fins als punts principals.