Parking a Ajuntament de València (Casa de la Vila) - València

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


A primera vista, l’Ajuntament de València crida l’atenció perquè, en la mateixa illa, integra dues construccions d’èpoques i estils ben diferenciats.

A la Casa Consistorial, el visitant hi trobarà la Casa d’Ensenyament (d’estil neoclàssic), una construcció realitzada entre el 1758 i el 1763 sota les ordres de l’arquebisbe Andrés Mayoral. Al començament va ser ideada com a col·legi amb aules i dormitoris per a estudiants. L’altra construcció correspon al cos de l’edifici (d’estil neobarroc i neorenaixentista), que configura la façana principal. La seva realització s’emmarca entre la segona i la tercera dècada del segle XX. L’1 de març de 1962, la Casa Consistorial va ser declarada Bé d’Interès Cultural.

A l’exterior, destaca el repertori de formes ornamentals renaixentistes i barroques, així com tota una sèrie de símbols enaltidors, com les Virtuts Cardinals, i altres al·legories. A la façana es diferencien dos grans blocs: d’una banda, la torre elevada que té el rellotge i el carilló de campanes, i, de l’altra, dues torres menors en els angles de l’edifici.

Destaquen també dos nus femenins de marbre que simbolitzen les Arts i les Lletres, creats per l’autor Mariano Benlliure, que també va esculpir l’esplèndida petxina del buit central i els dos mig relleus de marbre que simbolitzen l’Administració i la Justícia.

A l’interior, la Casa Consistorial conté un preciós pati vidrat, on es concentren diverses oficines municipals. També hi trobaràs la capella de la Casa d’Ensenyament, dedicada a santa Rosa de Lima i que destaca per la fina ornamentació rococó.

Per passejar pel centre de la ciutat o per fer qualsevol gestió administrativa a l’Ajuntament de València, et recomanem que aparquis el teu vehicle al nostre parking Saba, a pocs metres de la Casa Consistorial, al carrer Xàtiva, 24.

Aparcaments Saba a València

Tenim pàrquings a ...

Moure’t per València, amb totes les comoditats del teu vehicle, ara és possible. Tens els nostres parkings molt a prop dels punts més importants de la ciutat. T’oferim la manera més fàcil de moure’t cap a la teva destinació. Podràs oblidar-te de fer tombs buscant aparcament: nosaltres ens encarregarem de tot i només hauràs de preocupar-te de gaudir. Saba és present a les principals estacions de tren de la ciutat, com ara la de València Nord o l’estació de l’AVE de Joaquín Sorolla.

Deixa el cotxe a prop de ...

Amb unes platges que no tenen comparació, València és una oportunitat ideal per gaudir de sol, de platja i de passejades per llocs màgics. Però trobar-hi aparcament pot resultar complicat. Ara, però, es possible fer tot això sense preocupar-te pel teu vehicle. Compta amb els nostres parkings i gaudeix de la teva estada en aquesta preciosa ciutat, amb totes les comoditats de viatjar amb el teu cotxe.