Parking a Ajuntament i Plaça de L'Ajuntament d'Alacant - Alacant

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada

L’ajuntament d’Alacant és una obra arquitectònica que data del segle XVIII i està emmarcada dins de l’estil barroc. Va ser construïda sobre l’antiga Casa de la Ciutat per l’arquitecte Lorenzo Chápuli.L’edifici és una estructura singular en què es poden apreciar elements ornamentals clau, com les columnes salomòniques de la façana o les dues torres. Està dividit en tres plantes rematades per una balustrada. A l’interior destaquen algunes dependències molt singulars, entre les quals hi ha el denominat saló Blau, el saló de Plens i una capella on es diu missa. Al peu de l’escala principal de l’edifici es troba la denominada “Cota Zero”, un curiós i indispensable lloc de referència des del qual es mesura l’altitud sobre el nivell del mar de les diferents ciutats espanyoles. Per les diferents sales de l’edifici hi ha distribuïdes diverses obres artístiques, obres de pintors com Padilla, Cabrera, Amorós i l’alacantí Gastón Castelló. Als baixos hi ha un edifici annex a l’ajuntament, que també acull diverses estances municipals, com, per exemple, l’exposició “La ciutat descoberta” amb interessants restes arqueològiques que es conserven des de l’edat mitjana fins a l’època moderna.

Un altre punt d’interès per al visitant és la plaça de l’Ajuntament, on gaudiràs amb el joc de dolls d’aigua de la popular font “Aguas danzantes”, diversió assegurada per als més petits i un gaudi per a la vista. I ja a la plaça, no et pots perdre l’oferta gastronòmica que ofereixen les agradables terrasses dels restaurants que nien sota els arcs dels porxos, on estaràs a recer tant del sol com de la pluja.

Si vols aparcar el cotxe prop de la plaça de l’Ajuntament, trobaràs un parking Saba, obert les 24 hores, a l’estació d’Alacant, situat a l’avinguda Salamanca.

Aparcaments Saba a Alacant

Tenim pàrquings a ...

A Saba volem donar-te un servei de gran qualitat i, per això, si vas en cotxe però vols desplaçar-te a altres llocs amb transport públic, a Alacant tens un lloc on deixar-lo sense preocupar-te’n. Podràs aparcar el vehicle al nostre aparcament al costat de l’estació de tren i estarà vigilat les 24 hores.

Deixa el cotxe a prop de ...

Alacant té milers de llocs amb encant que no et pots perdre si hi vas només uns dies. Per poder visitar-los tots, disposes d’un parking Saba al centre de la ciutat i en els principals punts d’interès, perquè la teva visita sigui més còmoda que mai. Des d’allà, et podràs moure sense problemes i sense haver de pensar en el teu vehicle.