Parking a Alcàsser dels Reis Cristians de Còrdova - Cordova

Cerca avançada

L’Alcázar de los Reyes Cristianos és un edifici de caràcter militar que el rei Alfons XI de Castella va fer construir el 1328 sobre unes construccions anteriors: l’alcàsser andalusí, antiga residència del governador romà, i la duana, situada en un dels marges del Guadalquivir a Còrdova.Al llarg de la història ha tingut diversos usos: va ser, per exemple, seu del Sant Ofici durant la Inquisició o presó en la primera meitat del segle XIX.

A més d’organitzar-s’hi activitats culturals i visites turístiques, l’alcàsser és l’espai preferit de moltes parelles cordoveses per celebrar-hi casaments civils, ja que ofereix un espectacle nocturn de llums, aigua i so.

El visitant que descobreix per primera vegada aquesta fortalesa se sorprèn en veure una construcció gairebé rectangular amb extensos murs de carreus petris i quatre torres que en perfilen els angles. A l’interior, les cambres s’articulen al voltant de patis amb flors exòtiques i exquisides, herbes aromàtiques i arbres frondosos. Les estances i els corredors es tanquen amb cúpules gòtiques de pedra.

En una de les galeries d’accés s’exhibeix un sarcòfag pagà del primer quart del segle III. El frontal mostra un alt relleu amb una al·legoria del pas dels difunts al més enllà a través d’una porta entreoberta.

D’entre totes les sales destaca una petita capella barroca, el Saló dels Mosaics, on s’exposen peces romanes amb mosaics procedents del subsòl de la plaça de la Corredera. Sota aquesta estança hi ha uns banys d’inspiració àrab, que es divideixen en tres sales voltades amb claraboies estrellades que es comuniquen amb la caldera situada sota la torre de l’Homenatge.

Si vols aparcar el teu vehicle a prop per visitar aquesta esplèndida edificació, pots fer-ho al nostre aparcament públic Saba, obert les 24 hores i situat a l’estació de Còrdova, concretament a la glorieta de Las Tres Culturas, s/n.

Aparcaments Saba a Cordova

Tenim pàrquings a ...

Fer negocis, passejar, visitar la ciutat o fins i tot comprar: vinguis pel motiu que vinguis a Còrdova, podràs trobar lloc per aparcar el cotxe al nostre parking, situat a l’estació de tren. A més, l’aparcament és al costat de les vies principals de la localitat. D’aquesta manera, estaràs connectat amb els punts estratègics.

Deixa el cotxe a prop de ...

L’entramat de carrers del nucli antic, situats al voltant de la mesquita-catedral, és un dels imprescindibles de Còrdova. Com en qualsevol barri històric espanyol, trobar un lloc on deixar el vehicle acostuma a ser molt complicat. Per aquest motiu, posem a la teva disposició el nostre aparcament, situat en un dels punts clau de la ciutat.