Parking a Auditori de Saragossa - Saragossa

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


L’Auditorio de Zaragoza, conegut també com el Palacio de Congresos, és al carrer Eduardo Ibarra, al barri universitari de la ciutat. L’enorme complex es va inaugurar el 5 d’octubre del 1994 i va ser dissenyat per l’arquitecte José Manuel Pérez Latorre.

Gràcies a la gran qualitat sonora d’aquest espai, aquí és on tenen lloc els principals actes i activitats culturals de Saragossa. Disposa de sis sales: la Sala Mozart, on es fan els concerts més rellevants, la sala Luis Galvé, dedicada a concerts de cambra, o la Sala Mariano García, que s’utilitza bàsicament per fer-hi reunions o congressos. També hi ha la sala de videoconferències, la hipòstila —que constitueix el passadís principal de l’auditori— i la sala multiusos, que s’utilitza per a esdeveniments temporals, com ara el Saló del Còmic, rodes de premsa, etc. Aquesta última inclou una àmplia cafeteria on pots descansar i prendre alguna cosa abans, després o durant l’esdeveniment al qual assisteixis.

En aquest auditori, hi actuen artistes internacionals i de gran prestigi. Però hi ha tres formacions musicals que n’han esdevingut residents: són l’orquestra de cambra del Grupo Enigma, l’orquestra barroca Al Aire Español i el cor Amici Musicae.

Si visites la ciutat aragonesa, no t’oblidis de consultar el programa de la temporada a través de la seva pàgina web oficial. D’aquesta manera, podràs gaudir d’un espectacle de qualitat en un espai únic.

Davant de l’edifici hi ha La Romareda, l’estadi de futbol que acull els partits del Real Zaragoza. L’auditori està prop del riu Huerva i, en travessar-lo, descobriràs l’immens Parque Grande José Antonio Labordeta.

Aquesta zona és de les més concorregudes de la ciutat; per tant, si vols accedir-hi en el teu vehicle podràs trobar aparcament en un dels parkings públics Saba, a pocs metres de l’auditori, a l’avinguda Juan Carlos I, 44.

Aparcaments Saba a Saragossa

Tenim pàrquings a ...

Saragossa és una ciutat molt ben connectada amb l’exterior i amb una xarxa de carreteres i trens molt avançada. Si estàs a la ciutat i et vols desplaçar, et recordem que tens a la teva disposició els nostres aparcaments, situats en els llocs més estratègics. Els trobaràs a l’aeroport, al costat de l’estació de tren i prop de les vies de comunicació principals.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Saragossa, tens una llista llarguíssima de llocs i monuments que no et pots perdre. Visita la basílica de Nuestra Señora del Pilar, el palau de l’Aljafería o la Llotja sense presses. Perquè puguis gaudir de l’estada al màxim, sense haver de pensar ni un minut en el cotxe, et recordem que pots utilitzar els nostres parkings tant de temps com calgui.