Parking a Barri de Triana - Sevilla

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


El barri de Triana es troba a l’oest de Sevilla i està format per dos dels onze districtes que administren la ciutat. El nom prové de l’antic barri tradicional situat prop del Guadalquivir. El barri de Triana limita al sud amb el districte de Los Remedios i al nord amb el municipi de Santiponce.

El pont d’Isabel II uneix el districte amb el centre de la ciutat. Segons explica la mitologia, la deessa Astarte, quan fugia de la persecució amorosa d’Hèrcules, fundador mitològic de la ciutat sevillana, es va refugiar a la riba occidental del Guadalquivir i va fundar Triana.

En aquest barri hi ha alguns dels monuments més importants de Sevilla, com el convent de Las Mínimas —construït el 1755 per l’Orde dels Mínims de Sant Francesc de Paula— la casa dels Mensaque, un museu que mostra les grans obres de la ceràmica del segle XX, la Torre Sevilla o el passeig de Nuestra Señora de la O, una ribera urbana del Guadalquivir perfecta per fer-hi llargues passejades i visitar la zona.

A més, també inclou una àrea àmplia que contrasta enormement amb la resta del barri. Aquesta zona és coneguda com un antic barri del segle XVI que, tot i que actualment ha desaparegut, en el seu moment va ser un dels barris més importants de la ciutat, conegut amb el nom de Portugalete. Al barri de Triana, també hi trobaràs la plaça de l’Altozano, perfecta per gaudir-hi d’espais gastronòmics i de lleure.

Si vols visitar diverses zones del barri de Triana, la millor opció és desplaçar-t’hi en cotxe, ja que podràs trobar-hi estacionament fàcilment i sense preocupacions. Trobaràs el nostre parking més proper al barri de Triana, a Torre Sevilla, carrer Inca Garcilaso, 2, a prop també del monestir de la Cartuja.

Aparcaments Saba a Sevilla

Tenim pàrquings a ...

Recorda que trobaràs els nostres parkings als llocs més estratègics de Sevilla: al costat de l’estació de tren de l’AVE i de les vies de comunicació principals. Des d’allà, et podràs desplaçar amb facilitat cap on vulguis i aprofitar el temps al màxim. No et preocupis pel teu vehicle, nosaltres te’l vigilarem tant de temps com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Sevilla, no pots anar-hi amb presses. Trobaràs l’encant de la ciutat en els seus monuments, però també en cada carrer, cada racó i cada balcó. Perquè puguis gaudir de l’estada al màxim, et recordem que trobaràs el nostre aparcament al costat dels punts clau de Sevilla. Deixa el cotxe allà tot el temps que vulguis.