Parking a Basílica de Santa Maria i El Palmerar - Elx

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


La basílica de Santa Maria, coneguda també com el campanar d’Elx, és un dels principals monuments històrics de la ciutat. Aquest temple de culte catòlic va ser el quart temple de la ciutat que es va construir. Els habitants d’Elx consideren la basílica de Santa Maria com l’església principal de la ciutat; per aquest motiu, les misses que s’hi celebren són molt boniques i multitudinàries, sobretot en festivitats importants. Prop de la basílica hi ha el Palmerar, l’agrupació més gran de palmeres d’Europa, amb més de 200.000.

Al temple d’Elx es venera la Santa Patrona, la verge Maria. El 1673 es va beneir la primera pedra de la basílica. Això va suposar el començament d’unes obres que es van perllongar en els anys. La construcció del temple es va portar a terme seguint els plànols de l’arquitecte Francisco Verde, que es va encarregar de la construcció fins que va morir, el 1674. A més del seu interès cultural com a temple de culte, la basílica és coneguda per les grans vistes que ofereix de la ciutat d’Elx des de dalt de la torre del campanar.

El disseny de la porta més gran de l’església s’atribueix a Nicolás de Bussy i representa una de les principals mostres del barroc valencià. La porta es va acabar l’any 1682 i està formada per tres estructures diferents: la primera està flanquejada per columnes salomòniques i, a sobre, una fornícula dedicada a l’Assumpció de Maria, coronada per la Santíssima Trinitat.

Aquesta basílica és un dels tresors més ben preservats d’Elx i és una visita obligada. L’històric edifici es troba a la plaça de Santa Maria, tocant al riu Vinalopó i a pocs metres de l’ajuntament.

Si vols, pots aparcar el teu vehicle en un dels nostres parkings públics Saba de la zona, el que hi ha molt a prop de la basílica de Santa Maria i del Palmerar, a la Porta de la Morera, s/n.

Aparcaments Saba a Elx

Tenim pàrquings a ...

Que et moguis amb comoditat i sense preocupacions és un dels nostres objectius. Per aquest motiu, et recordem que en els punts estratègics d’Elx trobaràs els nostres aparcaments per deixar-hi el teu vehicle. Situats prop de les vies principals, gràcies als nostres parkings et podràs moure cap on vulguis sense perdre ni un minut.

Deixa el cotxe a prop de ...

Platges, museus, monuments, espais naturals i una pila d’atractius. Elx és ple de llocs que no et pots perdre. Visita’ls tots i oblida’t del cotxe. Al centre de la ciutat tens els nostres aparcaments, que et permetran passejar amb tranquil·litat i sense pensar en res més que gaudir de la visita.