Parking a Catedral de Lleó i Barrio Humedo - Lleó

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

També coneguda com Pulchra Leonina, que vol dir “la bella lleonesa”, la catedral de Lleó és una de les més boniques d’Espanya. Es va començar a construir al principi del segle XIII i es va acabar al segle XV. Presenta una gran unitat estilística que la dota d’una elegància única.És un temple de culte catòlic i és la seu episcopal de la diòcesi de Lleó. El monument és un dels exponents més importants i destacats del gòtic francès que tenim a Espanya. La planta és molt semblant a la de la catedral de Reims, atès que té tres naus que en el creuer s’amplien fins a cinc, i els sistemes de voltes són similars als d’Amiens i Beauvais.

La simbologia de la catedral s’aprecia en cada detall. Els fidels entraven per la part Oest, caminaven per la part Nord i quan l’havien recorregut tornaven per la part Sud. Per això, els vitralls il·luminats directament pel sol estan a la part Sud i són les que corresponen al Nou Testament. Aquests vitralls tenen una bellesa comparable fins i tot a la de la catedral de Notre Dame.

Un altre punt d’interès indispensable de la ciutat de Lleó és, sens dubte, l'anomenat Barrio Húmedo, en ple nucli històric. És potser la zona més popular de la ciutat, molt freqüentada tant per turistes com per residents. En els carrerons estrets contigus a la plaça San Martín i la plaça Mayor hi ha una pila de bars de tapes, pubs de copes i fondes de cuina típica i tradicional lleonesa. A l’estiu, la majoria de locals treuen les taules a fora, sobretot a la plaça Mayor, on es respira un ambient molt agradable.

Si vols visitar la zona, pots aparcar amb Saba al parking de l’estació de Lleó, situat al carrer Astorga, s/n. Aquest aparcament obre les 24 hores del dia.

Aparcaments Saba a Lleó

Tenim pàrquings a ...

Lleó, una de les ciutats més esplèndides d’Espanya, està perfectament connectada amb el seu entorn. Amb una xarxa de carreteres i de ferrocarrils ben desenvolupada, podràs desplaçar-te on t’interessi. Per fer-t’ho més fàcil, posem a la teva disposició el nostre aparcament, situat al costat dels punts estratègics de la ciutat. Volem que optimitzis el teu temps.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Lleó, no et pots perdre cap dels seus monuments ni dels seus racons encisadors. Perquè puguis gaudir de la ciutat i pensar només a passar-t’ho bé, t’oferim el nostre aparcament, situat en un punt clau. Des d’allà, podràs passejar tantes hores com vulguis pel municipi. El teu cotxe estarà vigilat.