Parking a Catedral de Màlaga - Màlaga

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


La catedral de Màlaga, coneguda també com la basílica de l’Encarnación, és la joia renaixentista més valuosa de Màlaga i una de les més importants d’Espanya. La basílica es va començar a construir al principi del 1528, però no es va acabar fins al 1782. La catedral es va consagrar el 3 d’agost del 1588.

Situada al carrer Molina Lario, la catedral té fins i tot un museu a l’interior. Aquest museu catedralici conté una col·lecció molt àmplia de peces renaixentistes. Igual que la catedral, el museu està obert al públic de dilluns a divendres de 10.00 h a 18.00 h, i els dissabtes de 10.00 h a 17.00 h.

La catedral de Màlaga combina a la perfecció diferents estils arquitectònics: la planta, d’estil gòtic, la capçalera principal renaixentista i els tocs barrocs de la façana i les cobertes.

La torre nord de la basílica s’eleva fins a 84 metres d’alçària, fet que la converteix en la segona catedral més alta d’Andalusia, darrere de la Giralda de Sevilla. Pel que fa a la torre sud, encara està inacabada i per això els ciutadans l’han batejat com “la manquita”.

Davant de la catedral de l’Encarnación es troba la plaça Obispo, una petita plaça presidida per una bonica font. Al seu voltant, hi ha tres edificis pintats de groc, grana i crema. Quan el sol es reflecteix en les seves façanes, la llum es torna especial i més clara. A més, hi ha diverses terrasses on descansar i contemplar la bellesa de la catedral des de fora.

Si vols, pots aparcar el teu vehicle al nostre parking Saba de Màlaga, que és a l’estació i que està disponible les 24 hores del dia.

Aparcaments Saba a Màlaga

Tenim pàrquings a ...

Si decideixes anar a Màlaga en cotxe, recorda que els nostres aparcaments estan situats en llocs estratègics perquè et puguis desplaçar amb comoditat. Trobaràs un parking prop de l’estació de tren, perquè vagis allà on vulguis. A més, disposes d’un altre aparcament a l’aeroport de Màlaga. Així podràs deixar el cotxe en un lloc segur mentre estàs de viatge.

Deixa el cotxe a prop de ...

Màlaga és una ciutat amb un atractiu únic. La majoria de turistes que la visiten no dubten a tornar-hi. Perquè gaudeixis de la teva estada i passegis pels seus carrers amb tota la comoditat, posem a la teva disposició els nostres aparcaments. Aprofita el temps al màxim i no el perdis buscant un lloc on deixar el cotxe.