Parking a Catedral de Múrcia - Murcia

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


La catedral de Santa María va ser batejada com la catedral de Múrcia, perquè era l’edifici monumental més important de la capital. En la seva construcció, que data del segle XIV, van participar-hi importants artistes i arquitectes espanyols de la talla de Diego Sánchez de Almansa i Jerónimo Quijano. Però la façana no es va acabar fins al 1751. Una presentació d’estil barroc, que introduiria el que seria després la catedral.

A l’interior de la basílica conflueixen estils diversos que conviuen en harmonia mitjançant detalls espectaculars. Un dels estils amb més presència és el gòtic, que dóna peu a la gran volta de la catedral, tot i que també conté espais dedicats a l’arquitectura barroca, present sobretot al retaule de l’altar major que capitaneja la catedral de Múrcia.

La catedral de Múrcia està situada a la part antiga de la ciutat, concretament a la plaça Hernández Amores. Al seu voltant, hi conviuen grans monuments i punts d’interès turístic, com ara el Palau Episcopal, el Conjunt Monumental San Juan de Dios i el Puente Viejo, que creua el riu Segura.

Ratificat com un Bé d’Interès Cultural, la catedral és de culte catòlic i representa la seu principal de la diòcesi de Cartagena. La torre del temple fa 93 metres d’alçària. A més, el conjunt del projecte arquitectònic és considerat una obra mestra del barroc espanyol.

Per poder visitar tranquil·lament la catedral de Múrcia i els seus voltants, a la zona trobaràs el nostre parking Saba. El nostre aparcament et permet visitar Múrcia tranquil·lament i amb més mobilitat, sense haver de perdre temps buscant aparcament o un transport públic que s’acosti a la zona.

Aparcaments Saba a Murcia

Tenim pàrquings a ...

Tant si vas a Múrcia per visitar-la com per feina, no dubtis a deixar el teu cotxe al nostre aparcament. Situat prop de les vies de comunicació principals i a tocar de l’estació de tren, des d’allà et costarà molt menys desplaçar-te fins on vulguis. No perdis el temps fent tombs amunt i avall buscant lloc i oblida’t del cotxe.

Deixa el cotxe a prop de ...

La catedral, el museu Salzillo o el pont dels Peligros sobre el Segura són alguns dels punts emblemàtics de Múrcia que no et pots perdre. Però, si vols aparcar el cotxe prop dels llocs clau de la ciutat, et serà força complicat. Per això posem a la teva disposició el nostre aparcament.