Parking a Catedral de Santiago de Compostel·La - Santiago de Compostela

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


La catedral de Santiago de Compostel·la és un dels monuments més significatius i històrics de la ciutat. Aquest temple de culte catòlic es va construir entre el 1075 i el 1211. Està considerat Bé d’Interès Cultural des del 1896 i acull el que es coneix com el sepulcre de l’apòstol Jaume.

Gràcies a la catedral, la ciutat va ser una de les destinacions de peregrinació més importants d’Europa durant l’edat mitjana, i actualment continua sent un lloc de pelegrinatge. Aquest edifici de culte s’alça al centre del nucli antic de la ciutat, que el 1985 la UNESCO també va considerar Bé Cultural Patrimoni de la Humanitat.

Cadascuna de les façanes de la catedral de Santiago de Compostel·la formen, juntament amb les respectives places, uns conjunts urbanístics magnífics. La façana de l’Obradoiro, la principal de la catedral, és d’estil barroc i la va construir el 1740 Casas Novoa. El seu nom fa referència al taller de picapedrers que treballava a la plaça durant la construcció de la catedral, ja que obradoiro en gallec significa ‘taller’. Aquesta façana, la més impressionant de totes, es va fer per protegir l’antic pòrtic de la Glòria, que va construir el mestre Mateo el 1188 i que es pot contemplar una vegada passada la façana de l’Obradoiro. El pòrtic de la Glòria és una obra primordial i té una estructura romànica que contrasta amb la resta de façanes. La façana nord, la d’Azabachería, va ser obra de Ferro Caaveiro i Fernández Sarela, tot i que també va ser modificada posteriorment per Ventura Rodríguez. La façana sud, la de Platerías, va ser construïda pel mestre Esteban el 1103. Finalment, la façana est, la de la Quintana, es va començar sota el comandament de José de Vega y Verdugo i la va acabar Domingo de Andrade el 1700.

Per visitar Santiago de Compostel·la i admirar les seves meravelles arquitectòniques, et recomanem aparcar el cotxe al nostre parking Saba de l’estació de tren, al carrer Hórreo, 75 A, perquè puguis gaudir de la ciutat a peu.

Aparcaments Saba a Santiago de Compostela

Tenim pàrquings a ...

Si et decideixes a visitar Santiago de Compostel·la, recorda que pots utilitzar el nostre parking. Està situat al costat de l’estació de tren i prop de les vies de comunicació principals. Des d’allà, et podràs desplaçar cap on t’interessi amb tota la comoditat i t’oblidaràs d’haver de trobar un lloc per aparcar el cotxe.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si vas uns quants dies a Santiago de Compostel·la, no et pots perdre la catedral, el Pazo de Raxoi o l’Hostal de los Reyes Católicos. Però si et desplaces en cotxe, has de tenir en compte que et costarà trobar un lloc on deixar-lo sense perdre temps buscant. Com a solució, et recordem que tens a la teva disposició el nostre aparcament.