Parking a Cocatedral de Sant Nicolàs de Bari (Catedral d'Alacant) - Alacant

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

La plaça Abad Penalva acull la cocatedral de Sant Nicolàs de Bari. Va ser edificada sobre les restes d’una mesquita d’estil renaixentista entre els anys 1616 i 1662. Estilísticament, s’emmarca entre el renaixement tardà i el barroc desornamentat.Que no t’enganyi l’aspecte auster del seu exterior, perquè la cocatedral amaga diferents estils arquitectònics de gran bellesa en els diversos espais.

De fet, el claustre més antic, que data del segle XV, va ser construït originàriament en estil gòtic i basant-se en els plànols d’Agustín Bernardino, deixeble avantatjat de Juan Herrera.

Et sorprendrà l’esvelta cúpula de l’interior de la cocatedral, de grans proporcions gràcies als seus 45 metres d’alçària. Destaca sobretot la capella de la Comunió, que està considerada un dels màxims exponents de la bellesa barroca espanyola. Del mateix estil arquitectònic són les portades del claustre i la capella de Sant Nicolàs, patró de la ciutat. En aquesta capella s’exposa la imatge del sant que va fer el mestre Juan de Villanueva.

El conjunt arquitectònic consta, a més de l’església, d’una avantsagristia i sagristia, una sala capitular i un claustre de forma quadrangular. Al segle XVIII es va construir la capella de la Comunió, de planta de creu grega, que destaca de la resta del conjunt per la seva decoració. En la zona baixa de la cocatedral, sorprèn trobar-hi el bust reliquiari de l’alacantina Santa Felicitas, escortada a banda i banda pels copatrons sant Roc i sant Francesc Xavier.

Com a curiositat, el visitant també pot apreciar el preciós orgue del segle XVI, que es considera el més antic de la Comunitat Valenciana. La cocatedral conserva, a més, preciosos retaules de grans artistes dels segles XVI-XVII.

Si ho necessites, no dubtis a aparcar el vehicle al nostre aparcament públic Saba de l’avinguda Maisonnave, a pocs metres de la cocatedral de Sant Nicolàs.

Aparcaments Saba a Alacant

Tenim pàrquings a ...

A Saba volem donar-te un servei de gran qualitat i, per això, si vas en cotxe però vols desplaçar-te a altres llocs amb transport públic, a Alacant tens un lloc on deixar-lo sense preocupar-te’n. Podràs aparcar el vehicle al nostre aparcament al costat de l’estació de tren i estarà vigilat les 24 hores.

Deixa el cotxe a prop de ...

Alacant té milers de llocs amb encant que no et pots perdre si hi vas només uns dies. Per poder visitar-los tots, disposes d’un parking Saba al centre de la ciutat i en els principals punts d’interès, perquè la teva visita sigui més còmoda que mai. Des d’allà, et podràs moure sense problemes i sense haver de pensar en el teu vehicle.