Parking a Estadi de la Romareda - Saragossa

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


L’estadi de La Romareda és el camp de futbol de Saragossa i s’hi juguen els partits locals del Real Zaragoza. Construït per l’arquitecte Francisco Riestra, va obrir portes el 8 de setembre del 1957 i té capacitat per acollir 35.000 espectadors.

L’estadi va ser seu de la Copa Mundial de Futbol del 1982 i deu anys després va ser una de les seus dels Jocs Olímpics. També va ser proposat com a estadi olímpic.

A més de celebrar-s’hi els esdeveniments esportius més importants, aquest espai també s’utilitza per a concerts i grans espectacles. L’estadi té un petit museu dedicat al futbol. Els temps de glòria del Real Zaragoza s’exposen en aquest espai a través de trofeus, fotografies i samarretes. Al costat del museu hi ha la botiga oficial de l’equip. Allà podràs aconseguir l’equipament de la temporada del Real Zaragoza, així com tota mena de marxandatge relacionat amb l’equip maño.

L’estadi de La Romareda es troba en una zona cèntrica on estan situats els establiments més importants de la ciutat, com el Palau Municipal d’Esports, la Universitat de Zaragoza i l’Hospital Universitari Miguel Servet. A pocs metres de l’estadi, hi trobaràs el Parque Grande José Antonio Labordeta. És una ampla zona verda per on podràs fer llargues passejades i gaudir de la natura.

Aquesta zona és de les més concorregudes de la ciutat, ja que acull la majoria d’actes culturals i monuments històrics. Per això, la millor opció és accedir al barri en cotxe i estacionar-lo en un dels nostres parkings Saba situat a l’avinguda Juan Carlos I, 44.

Aparcaments Saba a Saragossa

Tenim pàrquings a ...

Saragossa és una ciutat molt ben connectada amb l’exterior i amb una xarxa de carreteres i trens molt avançada. Si estàs a la ciutat i et vols desplaçar, et recordem que tens a la teva disposició els nostres aparcaments, situats en els llocs més estratègics. Els trobaràs a l’aeroport, al costat de l’estació de tren i prop de les vies de comunicació principals.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Saragossa, tens una llista llarguíssima de llocs i monuments que no et pots perdre. Visita la basílica de Nuestra Señora del Pilar, el palau de l’Aljafería o la Llotja sense presses. Perquè puguis gaudir de l’estada al màxim, sense haver de pensar ni un minut en el cotxe, et recordem que pots utilitzar els nostres parkings tant de temps com calgui.