Parking a Estadi de Riazor - La Corunya

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

L’estadi de Riazor és un dels punts turístics més coneguts de la Corunya. Es va inaugurar el 1944 i és el recinte esportiu on el Real Club Deportivo de A Coruña juga els partits locals.

Santiago Rey Pedreira va dissenyar l’estadi perquè hi cabessin 37.000 espectadors, 60.000 si hi incloem l’aforament dret. De fet, el camp tenia prou capacitat per acollir la meitat de la població de la Corunya, que els anys cinquanta era aproximadament de 120.000 habitants.

Actualment és un espai històric que dóna nom a la zona on està situat: la Ciudad Deportiva de Riazor. S’hi pot arribar a través del carrer Manuel Murguía o pel carrer paral·lel, l’avinguda de La Habana.

La història que preserven aquestes quatre parets fa que l’estadi de Riazor sigui una visita ineludible si vas a la província gallega. El primer partit que es va disputar al camp de futbol de Riazor va ser un amistós entre Espanya i Portugal el 6 de maig del 1945. Un any després va ser l’escenari de la final de la Copa del Rei, entre el Reial Madrid i l’RCD Espanyol, un partit que va acabar amb 2 a 0.

A més, el recinte és just al costat de la Casa del Agua, un centre de relaxació amb spa, gimnàs i tractaments de tota mena. L’estadi també pot ser una parada en el trajecte cap a la platja de Riazor, que es troba a pocs passos, baixant l’avinguda de La Habana.

Per als aficionats al futbol, l’estadi de Riazor és una visita obligada durant la seva estada a la ciutat. Els dies de partit és més difícil trobar-hi aparcament, però Saba disposa de diversos parkings a la zona, on es pot deixar el cotxe sense problemes.

Aparcaments Saba a La Corunya

Tenim pàrquings a ...

Trobaràs els nostres parkings en els punts clau de la Corunya i podràs desplaçar-te amb comoditat cap on vulguis. Així, et mouràs per la ciutat més fàcilment i no t’hauràs de preocupar pel teu vehicle.

Deixa el cotxe a prop de ...

Saba disposa de parkings en els indrets més cèntrics de la Corunya, on és més difícil trobar un lloc per deixar-hi el vehicle. No et preocupis pel teu cotxe i gaudeix dels llocs més màgics de la ciutat.