Parking a Hospital Universitari Mútua de Terrassa i Hospital de Sant Llàtzer - Terrassa

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


L’Hospital Universitari Mútua de Terrassa és a la plaça del Doctor Robert, 5. Annexat a aquest hospital universitari hi ha l’Hospital de Sant Llàtzer, un conjunt d’edificis sociosanitaris al centre de Terrassa.

L’edifici històric està protegit com a Bé d’Interès Local i es va construir el 1609, tot i que es va inaugurar tres anys més tard. A causa de l’amenaça d’incendi, els franciscans van abandonar-lo i l’Estat el va retenir.

L’Hospital de Sant Llàtzer està format per dos pisos i, a l’interior, hi ha una torre d’aigua, molt anterior a la construcció de l’edifici. Durant els primers anys, l’hospital era el convent de Sant Francesc i també tenia una església, un claustre i dependències diverses. Lluís Muncunill va ampliar l’edifici modernista el 1917 per crear-hi un pavelló per als malalts de tuberculosi i una clínica per a malalts particulars i de mútues. Actualment és un gran edifici sanitari que, a més, inclou l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

De fet, la Fundació Hospital Sant Llàtzer, juntament amb l’Ajuntament de Terrassa i la Generalitat de Catalunya, van construir el que avui constitueix el Consorci Sanitari de Terrassa. El 1989 aquest consorci va posar en marxa l’actual Hospital de Terrassa, prop de la carretera de Sabadell, que ha estat remodelat per acollir un centre sociosanitari i un centre d’atenció primària, a més d’un hospital de salut mental.

S’hi pot accedir a través del carrer Sant Antoni, el carrer del Castell o l’avinguda de Jacquard, que desemboca a la plaça del Doctor Robert. Allà hi ha una bonica zona natural per on es pot passejar. Si has d’anar a l’hospital, pots aparcar el cotxe còmodament a la mateixa plaça del Doctor Robert, s/n.

Aparcaments Saba a Terrassa

Tenim pàrquings a ...

Terrassa és un centre de comunicacions important per on passen carreteres, autopista i ferrocarrils. Perquè et puguis desplaçar amb comoditat cap a la teva destinació, tens a la teva disposició els nostres aparcaments. Situats al costat de l’estació de tren i de Ferrocarrils de la Generalitat i també de les zones de comunicació principals, et permetran moure’t sense problemes i sense haver de pensar a buscar un lloc on aparcar el cotxe.

Deixa el cotxe a prop de ...

Amb un conjunt monumental d’esglésies visigòtiques-romàniques i amb un centre que té un encant especial, Terrassa és una de les ciutats més visitades de la zona. Perquè puguis gaudir de l’estada sense haver de preocupar-te pel vehicle, et recordem que pots utilitzar els nostres aparcaments situats en enclavaments clau. Des d’allà, podràs arribar caminant fins als punts principals.