Parking a Mesquita-Catedral de Còrdova - Cordova

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

La gran mesquita de Còrdova és una de les construccions més impactants de la península Ibèrica. Té un entramat de més de 1.000 columnes que, de segur, et deixarà completament bocabadat. Es va començar a construir l’any 785, després de la invasió dels musulmans. Durant molt de temps va ser la segona mesquita més gran del món per darrere només de la Meca.Té una bellesa tan complexa i difícil de descriure que et recomanem ferventment que la visitis en persona: segur que a més d’un visitant li provocarà la síndrome de Stendhal.

Després de reconquerir-la al segle XIII, la mesquita va ser convertida en catedral. Actualment està declarada Patrimoni Cultural de la Humanitat dins del centre històric de Còrdova i, juntament amb l’Alhambra, és l’exemple més important d’arquitectura andalusina.

Les instal·lacions estan adequades tant per a famílies amb nadons com per a persones amb mobilitat reduïda. Si vols visitar la mesquita-catedral, et recomanem que consultis els horaris, ja que canvien segons l’època de l’any. De març a octubre, es pot visitar la mesquita de dilluns a dissabte de 10.00 h a 19.00 h, i els diumenges i els dies festius, als matins de 8.30 h a 11.30 h i a la tarda de 15.00 h a 19.00 h. En canvi, de novembre a febrer la mesquita obre les portes amb el mateix horari excepte diumenges i festius, que tanca una hora abans, a les 18.00 h.

Molt a prop de la mesquita, hi ha la Calleja de las Flores: un carreró petit i estret guarnit de testos de colors i un parell d’arcs de pedra, que és el més buscat pels turistes.

Si vols aparcar el teu vehicle a prop per visitar aquest racó meravellós, pots fer-ho en un dels nostres aparcaments Saba, obert les 24 hores i situat a l’estació de Còrdova, concretament a la glorieta de Las Tres Culturas, s/n.

Aparcaments Saba a Cordova

Tenim pàrquings a ...

Fer negocis, passejar, visitar la ciutat o fins i tot comprar: vinguis pel motiu que vinguis a Còrdova, podràs trobar lloc per aparcar el cotxe al nostre parking, situat a l’estació de tren. A més, l’aparcament és al costat de les vies principals de la localitat. D’aquesta manera, estaràs connectat amb els punts estratègics.

Deixa el cotxe a prop de ...

L’entramat de carrers del nucli antic, situats al voltant de la mesquita-catedral, és un dels imprescindibles de Còrdova. Com en qualsevol barri històric espanyol, trobar un lloc on deixar el vehicle acostuma a ser molt complicat. Per aquest motiu, posem a la teva disposició el nostre aparcament, situat en un dels punts clau de la ciutat.