Parking a Museu del Prado - Madrid

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


Singularment ric en quadres de mestres europeus dels segles XVI al XIX, el Museu Nacional del Prado és, sens dubte, un dels museus més importants del món, ja que té obres d’artistes de la talla de Velázquez, el Greco, Goya, Tiziano, Rubens, el Bosco, etc. i, a més, té una quantitat ingent d’obres de cadascun d’aquests artistes, gairebé les col·leccions completes. Per si això fos poc, també conté moltes obres d’altres grans artistes. Per citar-ne només alguns, hi ha Murillo, Ribera, Zurbarán, Rafael, Van Dyck, etc.

Com a curiositat, t’interessarà saber que antigament el museu va arribar a ser definit com “la concentració més gran d’obres mestres per metre quadrat”, ja que tenia limitacions d’espai i només es podien exigir un nombre limitat d’obres de màxima qualitat (aproximadament 900). Després de diverses ampliacions, la col·lecció de pintura del museu sobrepassa les 8.600 obres. D’aquestes, poc més de 3.000 procedeixen de la Col·lecció Reial, 2.000 i escaig del Museu de la Trinidad, i la resta, més de 3.500, del fons denominat de Noves Adquisicions, on també s’integren les que va fer el Museu de la Trinidad i les pintures que va rebre el 1971 del Museu d’Art Modern.

A més de la pintura espanyola, el museu té obres exquisides d’artistes italians, flamencs, francesos, alemanys, holandesos i britànics. De manera més testimonial, també té obres de l’escola hispanoamericana, filipina, danesa, nord-americana, centreeuropea, etc.

Si vols visitar el Museu del Prado i necessites aparcament, trobaràs un dels nostres parkings públics Saba a la plaça Emperador Carlos V, s/n, i obert les 24 hores del dia. També disposa de VIA-T a l’entrada i a la sortida i de places de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Aparcaments Saba a Madrid

Tenim pàrquings a ...

Madrid és una de les ciutats més ben connectades d’Espanya. Des d’allà, et pots desplaçar a la majoria de llocs del país fàcilment. Al costat de les vies principals i dels punts estratègics de Madrid, hi trobaràs els nostres parkings. Podràs deixar-hi el cotxe tot el temps que calgui i desplaçar-te allà on vulguis sense preocupar-te de res.

Deixa el cotxe a prop de ...

La Puerta del Sol, la Plaza Mayor o la Puerta de Alcalá són alguns dels llocs que no et pots perdre si visites Madrid. Però, si hi vas en cotxe, et pot resultar complicat aparcar-lo prop dels monuments principals. Recorda que posem a la teva disposició els nostres parkings, situats en els punts clau de la ciutat.