Parking a Museu Guggenheim - Bilbao

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada

El Guggenheim és un museu d’art contemporani que es troba a Bilbao. Forma part de la fundació Solomon R. Guggenheim, que té seus a les principals ciutats del món, com ara Nova York i Abu Dhabi. Va ser inaugurat el 1997 i dissenyat per l’arquitecte Frank Gehry.L’edifici és una estructura de metall innovadora que dibuixa formes curvilínies en l’aire. La superfície fa aproximadament 24.000 metres quadrats i a l’interior hi ha més de 19 galeries.

Pel que fa a la zona exterior, el museu s’erigeix entre grans places i jardins, i sol ser una zona de pas bastant concorreguda i amb molta vida. La plaça més important del museu i l’edifici principal presideixen el carrer Iparragirre, una de les vies més importants de la ciutat, ja que la travessa diagonalment. A més, l’edifici s’erigeix als peus de la ria del Nervión, la desembocadura que discorre pel nord del País Basc.

L’art es respira en tota l’àrea que envolta el museu. El Guggenheim es troba en una de les zones més modernes i recentment urbanitzades de la ciutat. És una zona ideal per fer-hi llargues passejades i delectar-se amb l’art contemporani que acull l’edifici.

Cal destacar que el museu no obre els dilluns; per tant, si vas a visitar-lo, pensa que només podràs fer-ho entre dimarts i diumenge de les 10.00 h a les 20.00 h. L’entrada general costa 13 euros, però per als grups de més de 20 persones, jubilats i estudiants el preu es redueix convenientment.

Et recomanem que, per gaudir de la ciutat i del Guggenheim, aparquis el cotxe al nostre parking Saba de l’estació de Bilbao, al carrer Bailén, 22.

Aparcaments Saba a Bilbao

Tenim pàrquings a ...

Ho tens fàcil si vols desplaçar-te. Molt a prop dels punts de comunicació principals de la ciutat, Saba disposa d’un parking on podràs aparcar el teu vehicle sense problemes. Comença a moure’t cap on vulguis sense preocupar-te pel teu cotxe i gaudeix al màxim i amb tota la tranquil·litat d’aquesta ciutat sorprenent.

Deixa el cotxe a prop de ...

Vés-te’n de “pintxos”, recorre tot el barri antic o visita museus, però no perdis el temps buscant lloc per aparcar. Gaudir d’aquesta ciutat ja és possible gràcies als aparcaments que Saba té per a tu. Trobaràs un parking Saba en els llocs clau de Bilbao: així la visita serà fàcil i podràs aprofitar-la al màxim.