Parking a Palau de L'Aljafería - Saragossa

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


El palau de l’Aljafería és un castell fortificat que data de mitjan segle XI. Va ser construït a petició d’Al-Muqtadir, perquè servís com a residència dels reis de l’antiga Saraqusta. Va passar a formar part del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO el 2001 i és un dels monuments històrics més rellevants i destacats de Saragossa.

La seva imponent estructura és reflex de l’esplendor del regne de taifes i, de fet, l’únic testimoniatge d’arquitectura islàmica que es conserva d’aquesta data. El 1118, després de la reconquesta de Saragossa, el palau va passar a pertànyer a Alfons I el Batallador.

El monument té una gran torre, coneguda com la torre Trovador, que és la construcció més antiga de tota l’estructura. El seu nom té l’origen en el drama homònim i romàntic escrit per Antonio García Gutiérrez el 1836. En l’interior de l’estructura es poden trobar trets dels segles IX i X, com els grans arcs que sostenen la primera planta del palau o la reconstrucció d’una paret decorada amb formes acolorides i geomètriques.

Pel que fa a la portada d’accés, el palau té una porta d’arc custodiada per dues grans torres defensives de pedra. Són admirables les estances del costat nord, amb patis interiors i accessos decorats amb arcs barrocs. En aquesta zona també hi ha una dependència, coneguda com a “saló daurat”, que té una porta d’alcova oriental.

Sens dubte, és una visita única i obligada que et transporta a l’islam del segle XI, que era dominant en la ciutat. L’antic edifici és al carrer Diputados i pots accedir-hi a través de la plaça Ciudadanía o el carrer Castillo.

La zona no té gaires llocs on aparcar el vehicle, però podràs estacionar el teu cotxe en un dels nostres parkings Saba, el que hi ha molt a prop del palau i de l’estació Zaragoza Delicias, concretament al carrer Rioja, 33.

Aparcaments Saba a Saragossa

Tenim pàrquings a ...

Saragossa és una ciutat molt ben connectada amb l’exterior i amb una xarxa de carreteres i trens molt avançada. Si estàs a la ciutat i et vols desplaçar, et recordem que tens a la teva disposició els nostres aparcaments, situats en els llocs més estratègics. Els trobaràs a l’aeroport, al costat de l’estació de tren i prop de les vies de comunicació principals.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Saragossa, tens una llista llarguíssima de llocs i monuments que no et pots perdre. Visita la basílica de Nuestra Señora del Pilar, el palau de l’Aljafería o la Llotja sense presses. Perquè puguis gaudir de l’estada al màxim, sense haver de pensar ni un minut en el cotxe, et recordem que pots utilitzar els nostres parkings tant de temps com calgui.