Parking a Parc Taulí - Sabadell

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


El parc Taulí, antigament conegut com “Els Eucaliptus”, és un dels principals parcs de Sabadell i un dels seus pulmons més importants. A banda de ser una zona verda, també acull l’Hospital de Sabadell.

El parc es va inaugurar el 1992 i té una superfície de 2,3 hectàrees. Està dissenyat com un espai verd de caràcter romàntic pensat perquè la gent hi passegi o gaudeixi dels seus múltiples serveis. La zona inclou una gran diversitat d’espècies vegetals que els amants de la natura trobaran molt interessants. Hi ha palmeres canàries, palmeres datileres, xiprers blaus, eucaliptus, magnòlies, oliveres, pins blancs, plàtans, etc.

Pel que fa a localitzacions destacades dins del parc, cal esmentar-ne unes quantes. Hi ha la duna de gespa, poblada per vegetació autòctona i que està formada per un banc i un empedrat que actuen com a filtre sonor i visual del parc respecte a la Gran Via, a fi d’evitar molèsties tant al turista com al ciutadà. El quiosc antic d’estil modernista emplaçat enmig del parc és un espai perfecte per a revetlles i balls de parella. Disseminades pel parc, també hi ha les escultures de l’artista Gabriel Sanz, titulades Gong, Trona al sol i Empantaneguem d’ultrasò. Igualment, també hi destaca la torre de l’aigua, un dels símbols de Sabadell.

A més de tot això, el parc inclou àrees de jocs accessibles a persones amb mobilitat reduïda o problemes físics, psíquics o sensorials. Hi ha habilitat un espai de jocs dinàmics i un altre per a jocs estàtics dissenyat per l’organisme CIPO i tècnics municipals.

Si vols visitar la zona i necessites aparcament, trobaràs un dels nostres parkings públics Saba a la plaça Dr. Robert, s/n, en ple centre de la ciutat de Sabadell.

Aparcaments Saba a Sabadell

Tenim pàrquings a ...

Sabadell és una ciutat molt ben connectada amb el seu entorn. Et recordem que disposes dels nostres aparcaments prop de les estacions de tren i Ferrocarrils de la Generalitat i de les vies de comunicació principals. Des d’allà, et podràs desplaçar amb tota la comoditat cap al punt que t’interessi. Pots deixar el cotxe en uns dels nostres parkings tant de temps com vulguis per visitar la ciutat o per fer tots els encàrrecs que necessitis.

Deixa el cotxe a prop de ...

Tant si vas a Sabadell de visita com per feina, els nostres aparcaments et seran de gran utilitat. Situats al centre de la ciutat, just al costat dels punts clau, et permetran gaudir de l’estada sense haver de perdre temps buscant un lloc on aparcar el cotxe. Oblida’t del cotxe: nosaltres te’l vigilem.