Parking a Parròquia la Nostra Senyora de Les Mercès - Las Arenas (Getxo)

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

La parròquia Nuestra Señora de las Mercedes és una de les esglésies catòliques dedicades a la figura de la Mare de Déu de la Mercè, coneguda també com la Mare de Déu de la Misericòrdia. A tot Espanya només hi ha tres basíliques dedicades a aquesta patrona, que celebra la seva festivitat el 24 de setembre.L’església presenta una façana característica, formada a partir de cinc arcs de pedra adornats amb grans rajoles, amb acabats en punta, que donen una sensació de geometria perfecta a l’edifici. També la porta d’entrada de fusta està envoltada per un marc de pedra ornamental, amb formes triangulars i amb relleu. Amb els tres edificis i la volta de pedra grisa, la parròquia Nuestra Señora de les Mercedes és un dels edificis més imponents de la ciutat de Getxo, ja que és un dels més alts. De fet, l’església ocupa tota una illa de cases, no només per l’edifici, sinó perquè també inclou un jardí considerable on poder ajeure’s i relaxar-se.

La basílica està oberta al públic de dilluns a dissabte de 10.00 h a 19.30 h. Els diumenges i els festius només pots gaudir d’aquest monument incomparable en la sessió matinal.

El temple és al carrer Kale Barria i al carrer Areetako Etorb, molt a prop de la ria del Nervión de Bilbao. El barri que acull aquest monument històric, Getxo, és un dels més concorreguts de la ciutat i és la zona amb més botigues, bars i locals. Prop de la basílica hi ha la plaça Escuelas-Eskolak, sens dubte un espai que, com a visitant, no et pots perdre.

Per facilitar-te la visita, tens un parking públic Saba a La Mercedes, s/n, perquè puguis aparcar-hi sense problemes el vehicle a qualsevol hora del dia i la nit.

Aparcaments Saba a Las Arenas (Getxo)

Tenim pàrquings a ...

Prop de l’estació de tren i al costat dels carrers principals trobaràs el nostre aparcament. Des d’allà, et podràs desplaçar cap on t’interessi còmodament i amb tranquil·litat. Oblida’t de fer tombs per trobar un lloc on deixar el vehicle. Deixa’l al nostre aparcament i estaràs perfectament connectat amb l’entorn i amb els punts d’interès principals.

Deixa el cotxe a prop de ...

Els carrers i les cases de Las Arenas tenen l’encís característic dels pobles bascos. Et recomanem que t’hi passegis amb temps i no et perdis cap racó. Si t’agrada el sol, la sorra i el mar, no et perdis la platja de Las Arenas. Si busques un lloc on aparcar el vehicle, recorda que trobaràs el nostre parking en una zona clau.