Parking a Passeig Marítim de Cambrils - Cambrils

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada

Si visites Cambrils, no et pots perdre el magnífic passeig marítim que recorre les platges de punta a punta fins a Salou. Al llarg de 9 quilòmetres de passeig podràs gaudir d’unes vistes immillorables del Mediterrani en tot el seu apogeu, així com dels esplèndids pins costaners tan característics del litoral, sobretot l’anomenat pi blanc, autòcton de la zona.Seguint el recorregut del passeig, a la zona més propera al centre de la ciutat de Cambrils es troben tant el port esportiu com el club nàutic.

El port esportiu acull un gran nombre d’embarcacions de gran eslora. S’hi poden contemplar els magnífics vaixells amb tranquil·litat, els turistes poden llogar les seves pròpies embarcacions o gaudir d’activitats nàutiques i marines, com la vela o el submarinisme.

Per la seva banda, el club nàutic té un restaurant propi on podràs tastar la gastronomia típica de la costa mediterrània. A més, el club té el seu propi espai d’amarres que, si bé està destinat als socis, també ofereix servei de lloguer.

Queda clar que el passeig és un dels llocs més interessants de tota la Costa Daurada per estar de vacances, i és ideal per anar-hi en família a gaudir de la platja, de les activitats esportives i per descansar i gaudir del bon temps. El tram del passeig marítim és, per tant, una de les millors destinacions d’oci, esport, descans i turisme de tota la Costa Daurada.

Si has d’aparcar-hi el teu vehicle, tens a la teva disposició el nostre parking públic Saba, situat molt a prop del port, al carrer Consolat de Mar, 25.

Aparcaments Saba a Cambrils

Tenim pàrquings a ...

A Cambrils, pots arribar-hi en tren, en bus i en cotxe. Si vols arribar-hi de manera còmoda amb el teu vehicle i trobar un lloc per aparcar sense perdre temps, recorda que tens un parking Saba al centre de la ciutat. T’hi espera un aparcament complet i amb els millors serveis.

Deixa el cotxe a prop de ...

Famosa per les platges, Cambrils és una localitat molt turística a l’estiu i és difícil trobar aparcament al centre. Gaudeix del sol i de les passejades, però no et preocupis pel cotxe: estarà en el millor parking que puguis necessitar i tu podràs dedicar-te a gaudir del municipi.