Parking a Passeig Marítim de Platja d'Aro - Platja d'Aro (Girona)

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


Al llarg de més de 2 quilòmetres de platja trobaràs el municipi de Platja d’Aro, en un tram que actualment discorre des de Palamós fins a Sant Feliu de Guíxols. En origen, era un petit poble de pescadors i ara ha esdevingut una de les destinacions turístiques més importants de les comarques gironines, cosa que fa que a l’estiu arribi a tenir un excedent de prop de 100.000 habitants, mentre que a l’hivern, en temporada baixa, només n’hi resideixen aproximadament 19.000.

Amb aquesta afluència de gent a l’estiu, no és estrany que el passeig marítim de Platja d’Aro sigui una de les avingudes principals amb més oferta comercial, bars, restaurants, etc., per gaudir de debò durant el període estival.

Però si et ve de gust una mica més de tranquil·litat, aquest municipi també ofereix racons plàcids. Et recomanem que vagis cap al nord, més enllà del passeig marítim, on podràs descobrir cales increïbles. I, si passeges pels camins de ronda (recorreguts per passejar al costat del mar a la Costa Brava), molt millor, perquè les vistes són increïbles i hi descobriràs racons espectaculars.

Una de les cales més recomanables és la de Cap Roig, que destaca perquè està lliure de contaminació lumínica i això permet que a la nit s’hi pugui observar tota l’esplendor de la Via Làctia. És un indret ideal tant per a aficionats a l’astronomia com per a vetllades romàntiques o moments inoblidables en família o en companyia dels amics.

Si t’agraden les curiositats, et recomanem que visitis l’insòlit Museu de la Nina que hi ha en un bonic edifici del nucli històric del municipi. Es va inaugurar el 1997 i aplega una àmplia col·lecció de nines d’èpoques i estils diferents que agradaran moltíssim als més petits i als més nostàlgics.

Si vols, hi ha un parking Saba a la plaça d’Europa, s/n, situat a molt pocs metres del passeig marítim i de la platja.

Aparcaments Saba a Platja d'Aro (Girona)

Tenim pàrquings a ...

Trobaràs el nostre aparcament en un dels punts estratègics de Platja d’Aro, molt a prop de la platja i dels carrers comercials de la localitat. Des d’allà, et podràs desplaçar cap on vulguis sense complicacions i aprofitant el teu temps al màxim. El parking està situat prop de les vies de comunicació principals, perquè et puguis moure sempre que vulguis. No voltis més buscant lloc.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si vols visitar Platja d’Aro, gaudir d’uns dies de platja o simplement passar una bona estona, no perdis el temps buscant un lloc on aparcar el cotxe. Deixa’l al nostre parking del centre del municipi i gaudeix del teu descans. Pots deixar-lo allà tot el temps que necessitis: nosaltres el vigilarem.