Parking a Plaça de Bous de Ronda - Ronda

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


La plaça de toros de Ronda és una de les més antigues i boniques d’Espanya. Van trigar, ni més ni menys, sis anys a construir-la. Es va inaugurar el 1785 amb una corrida en què va participar el famós torero Pedro Romero.

La plaça és considerada com un dels bressols de la tauromàquia moderna sorgida al segle XVIII. És d’estil neoclàssic i posseeix una interessant portalada de pedra. Les grades estan distribuïdes en dos nivells superposats, amb 136 columnes de pedra llisa amb 68 arcs. El sostre, de dos aiguavessos, està cobert amb teules àrabs. Té un aforament de 6.000 espectadors. L’arena té un diàmetre de 60 metres, fet que la converteix en una de les més grans d’Espanya. Sota els tendidos, hi trobaràs el Museu Taurí de Ronda, que es va obrir al públic el 1984.

En aquesta plaça, hi té lloc un dels esdeveniments més importants de la temporada taurina, la Corrida Goyesca, que se celebra a començaments del mes de setembre. Aquesta famosa cursa de braus fou creada per Antonio Ordóñez el 1954, amb motiu del segon centenari del naixement de Pedro Romero. A més de la Corrida Goyesca, també és famós el Concurs Exhibició d’Enganches de Ronda, tots dos esdeveniments dins de la fira Pedro Romero.

A part de visitar la plaça, també està obert al públic el Museu de Tauromàquia, que il·lustra els orígens del toro en la cultura universal, fins que es va implantar a la península ibèrica, i té una extraordinària col·lecció d’obres relacionades amb la tauromàquia.

Si vols, hi ha un aparcament públic Saba a l’estació de Ronda, situada a l’avinguda de la Victoria, 31, a pocs minuts de la plaça de toros.

Aparcaments Saba a Ronda

Tenim pàrquings a ...

Trobaràs el nostre parking just al costat de l’estació de tren de la ciutat de Ronda. Així, si t’has de moure o has d’anar a buscar algun familiar, et desplaçaràs molt més còmodament. Pots deixar-hi el teu vehicle sempre que ho necessitis. No perdis el temps buscant un lloc on aparcar el cotxe: nosaltres te’l vigilarem.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Ronda, no et pots perdre el nucli antic. Recorre els seus carrers estrets, els seus racons encisadors, uns monuments sorprenents, els restaurants... sense pensar en cap altra cosa que gaudir de la seva tranquil·litat i bellesa. Tens a la teva disposició el nostre aparcament, situat prop del centre de la ciutat, perquè no t’hagis de preocupar pel cotxe.