Parking a Plaça de la Catedral (Ajuntament) - Albacete

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

Situada en ple centre d’Albacete, la plaça està formada per una esplanada de grans dimensions on es troben el parc de San Juan, la Casa del Hortelano —un palauet modernista de principis del segle XX que acull el famós museu de ganivets de la ciutat— la catedral i la Casa Consistorial d’Albacete.A la zona perimetral de la plaça, hi ha la catedral i la Casa Consistorial d’Albacete. Aquesta última és un edifici emblemàtic del segle XX que acull la seu de l’ajuntament de la ciutat.

La plaça ha experimentat diverses remodelacions que l’han convertit en un dels centres d’atracció turística de la zona. Cal destacar el canvi de paviment, que la fa accessible a tota mena de persones, així com la inclusió de nou mobiliari urbà. Hi ha bancs on descansar i una zona enjardinada per gaudir d’un agradable passeig.

Durant les festes de Sant Joan del 23 al 24 de juliol, gran part de l’activitat nocturna de la ciutat es concentra a la plaça de la Catedral, on s’originen i conflueixen la majoria de les celebracions. Cal destacar-ne la desfilada de torxes, que inicia el seu recorregut cap a la zona de Los Ejidos de la Feria, on s’encén la foguera de Sant Joan i es cremen llibres i estris vells.

El parc de San Juan, que limita amb la plaça, és un altre dels llocs que el visitant no es pot perdre, ja que és una de les àrees més transitades de la ciutat, propera a les zones de negocis i comerços.

Podràs aparcar el teu vehicle en un dels nostres parkings Saba, situat al carrer Federico García Lorca, just al costat de l’estació d’Albacete, perquè puguis descobrir la ciutat tranquil·lament.

Aparcaments Saba a Albacete

Tenim pàrquings a ...

Si visites Albacete, no cal que et preocupis per trobar un lloc on aparcar el vehicle. Sabem que per a tu és molt important arribar fàcilment a la teva destinació: per això, les nostres instal·lacions t’acosten als punts més importants de la ciutat. Així, podràs disposar d’un parking on deixar el cotxe i moure’t per la ciutat amb comoditat.

Deixa el cotxe a prop de ...

El centre d’Albacete és una zona que no et pots perdre, però és molt complicat trobar-hi un lloc per aparcar el vehicle. Per això, t’anirà molt bé trobar un parking públic Saba per deixar-hi el teu cotxe sense que ni tu ni la teva gent perdeu temps. Tindràs aparcament d’una manera ràpida i fàcil.