Parking a Plaça de Maria Pita (Ajuntament) - La Corunya

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada

Des del 1897, la plaça acull l’Ajuntament de la Corunya, d’estil modernista. Aquesta plaça rep el nom de la gallega María Mayor Fernández de la Cámara y Pita, considerada com un símbol de la resistència a l’atac del corsari Sir Francis Drake, que va assetjar la Corunya com a càstig per haver donat suport a l’Armada Invencible.Armada amb una pica, María de Pita, com se la coneixia, va abatre l’alferes i li va arrabassar la bandera britànica. Aquesta acció la va convertir en l’heroïna de la contesa i va decantar la victòria per al bàndol de la Corunya.

La plaça María de Pita, a més de ser un focus d’interès històric i polític, és una zona d’intensa activitat turística gràcies a la gran oferta gastronòmica que ofereixen les seves terrasses i restaurants. És un lloc ideal per tastar el menjar típic gallec, ja que la majoria d’establiments ofereixen peix i marisc fresc. Fins i tot els dies de pluja es pot gaudir de l’encís de la plaça, arrecerats sota els porxos modernistes.

Però és de nit quan la plaça ofereix al visitant tota la seva esplendor gràcies a un dels sistemes d’il·luminació més bonics de tota la ciutat, que projecta focus de llum ambarina en forma de ve baixa per ressaltar la bellesa de l’arquitectura de la plaça. No és estrany trobar-hi parelles prometent-se amor etern.

Si visites la Corunya a l’agost, no t’oblidis de passar per la plaça, ja que s’hi concentren la majoria de les activitats de les festes de la ciutat.

Molt a prop hi ha la plaça Pontevedra, on podràs aparcar el cotxe en un dels nostres tres parkings Saba de la Corunya. Per accedir a María Pita des d’allà, adreça’t a l’avinguda Marina i, quan deixis enrere el teatre Rosalía, gira pel carrer Luchana i després cap al carrer Riego de Auga.

Aparcaments Saba a La Corunya

Tenim pàrquings a ...

Trobaràs els nostres parkings en els punts clau de la Corunya i podràs desplaçar-te amb comoditat cap on vulguis. Així, et mouràs per la ciutat més fàcilment i no t’hauràs de preocupar pel teu vehicle.

Deixa el cotxe a prop de ...

Saba disposa de parkings en els indrets més cèntrics de la Corunya, on és més difícil trobar un lloc per deixar-hi el vehicle. No et preocupis pel teu cotxe i gaudeix dels llocs més màgics de la ciutat.