Parking a Plaça de Toros de la Maestranza - Sevilla

es.saba.portlets.pois

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada


Considerada Bé d’Interès Cultural i Patrimoni Històric d’Espanya, la plaça de toros de la Real Maestranza de Caballería de Sevilla és molt més que una plaça tradicional, ja que s’ha establert com la plaça oficial on se celebren les curses de braus de la ciutat de Sevilla.

Es va construir l’any 1733 sobre el turó del Baratillo i és una de les places més antigues d’Espanya i la primera que va tenir forma ovalada. El seu estil arquitectònic s’emmarca dins del barroc tardà. En destaca, sobretot, l’entrada principal engalanada amb dues impressionants torres que fan que mereixi ser considerada una de les places més boniques d’Espanya. Sense cap mena de dubte, és una de les atraccions turístiques més importants de la ciutat, un dels indrets més visitats.

A l’interior de la plaça hi ha una infermeria pròpia per atendre directament els ferits, quadres per als animals i una capella. Però la Maestranza és molt més que una plaça, ja que pels seus voltants els visitants poden gaudir d’una sèrie d’estàtues dedicades als toreros sevillans com a homenatge al seu art, entre les quals potser la més destacada és la de Curro Romero.

La plaça disposa de tres accessos: pel passeig Cristóbal Colón, pel carrer Adriano o bé pel carrer Antonia Díaz. L’enclavament no té pèrdua, perquè és ben a prop de la Giralda i a 9 minuts de la catedral de Sevilla.

Si vols, pots aparcar el teu vehicle en un dels nostres aparcaments Saba. N’hi ha un prop del passeig Cristóbal Colón, mentre que el nostre altre parking és a prop de la Plaza de Armas, al carrer Marqués de Paradas, i està obert les 24 h del dia.

Aparcaments Saba a Sevilla

Tenim pàrquings a ...

Recorda que trobaràs els nostres parkings als llocs més estratègics de Sevilla: al costat de l’estació de tren de l’AVE i de les vies de comunicació principals. Des d’allà, et podràs desplaçar amb facilitat cap on vulguis i aprofitar el temps al màxim. No et preocupis pel teu vehicle, nosaltres te’l vigilarem tant de temps com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Sevilla, no pots anar-hi amb presses. Trobaràs l’encant de la ciutat en els seus monuments, però també en cada carrer, cada racó i cada balcó. Perquè puguis gaudir de l’estada al màxim, et recordem que trobaràs el nostre aparcament al costat dels punts clau de Sevilla. Deixa el cotxe allà tot el temps que vulguis.