Parking a Port Aventura - Salou

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


A pocs minuts de les platges càlides de Salou, hi ha un dels parcs d’atraccions més conegut de tot Espanya, PortAventura. El parc és tota una font de diversió tant si hi vas en parella, com amb amics o la família.

El complex s’ha ampliat molt des que es va inaugurar el 1995 i ocupa prop de 824 hectàrees de terreny.

Les atraccions principals són el Shambhala, una gran muntanya russa tipus hypercoaster; el Dragon Khan, l’emblema del parc, una muntanya russa que arriba a 110 quilòmetres per hora amb voltes de 360º d’allò més vertiginoses, i l’Huracán Condor, una torre que ofereix als més aventurers 115 metres de caiguda lliure. El parc també té atraccions d’aigua com el Tutuki Splash, Grand Canyon Rapids i Angkor, ideals per refrescar-se a l’estiu. També hi ha un tren que recorre tot el parc per facilitar els accessos a les diverses zones, i barques que creuen els llacs.

PortAventura es divideix en zones temàtiques i cadascuna representa una civilització: Far West (l’oest americà), Polynesia (la cultura polinèsia), Mediterrània (el poble mediterrani), China (la cultura asiàtica) i México (la cultura maia). També disposa d’una àrea temàtica per als més petits anomenada SésamoAventura. Aquí hi trobaràs atraccions molt tranquil·les, perquè ells també puguin gaudir al màxim d’un dia al parc d’atraccions.

Cal destacar que, tant per Nadal com per Halloween, el parc es vesteix per a l’ocasió, així que, si visites el parc en aquestes èpoques de l’any, et sorprendràs amb noves emocions.

A més, a tocar del parc hi ha el Caribe Aquatic Park, un parc aquàtic amb una pila d’activitats d’aigua.

Si vols, tens un parking públic Saba prop del parc, a la plaça Corona d’Aragó, s/n.

Aparcaments Saba a Salou

Tenim pàrquings a ...

Situat en un dels punts estratègics de la ciutat, el nostre parking et permetrà desplaçar-te per Salou i els seus voltants sense complicacions. Així, optimitzaràs el temps i podràs gaudir de la teva estada en aquesta ciutat costanera. Deixa el cotxe al nostre aparcament tant de temps com calgui i gaudeix de les platges, les botigues i els restaurants.

Deixa el cotxe a prop de ...

Les platges, el passeig marítim i un ambient característic fan de Salou un dels llocs més atractius de la Costa Daurada. Perquè puguis passejar-hi i gaudir del sol tant de temps com et vingui de gust, et recordem que tens a la teva disposició el nostre aparcament. A més, a pocs quilòmetres tens el popular parc d’atraccions Port Aventura.