Parking a Port d'Algesires - Algesires

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

Situat al sud d’Andalusia, està considerat com el principal port en trànsit de mercaderies d’Espanya i el primer de la Mediterrània, fet que es constata per la frenètica activitat diària de la zona. El visitant no s’ha d’estranyar per l’espectacle que suposa veure entrar i sortir vaixells que carreguen i descarreguen mercaderies de manera constant.A diferència d’altres ports d’Europa, el port d’Algesires és relativament recent. No va ser fins al 1967 que va incorporar l’annex de La Línea. Ja el 1976 va obrir la terminal de contenidors i el 1982, quan al port d’Algesires-La Línea es va unir el port de Tarifa, es va ampliar a tot l’estret. Des del 1993 fins ara el port va passar a anomenar-se Puerto de la Bahía de Algeciras.

Està format per instal·lacions diverses: les originals del port d’Algesires i les seves successives ampliacions, els punts d’atracada que pertanyen a l’àrea de Los Barrios i els que pertanyen a San Roque, la plataforma de Campamento, que pertany a la pedania de San Roque, i finalment la dàrsena esportiva de La Línea de la Concepción.

A més, del port surt el trànsit de passatgers que travessa l’estret de Gibraltar. Els ferris que surten del port, a banda d’anar a Gibraltar tenen com a destinació el port de Ceuta i Tánger Med.

Del port d’Algesires cal destacar també el tram d’El Saladillo, que ofereix 1.250 punts d’atracada per a vaixells d’esbarjo i que s’estén al llarg de 35 hectàrees, en les quals hi ha els diferents clubs nàutics i esportius d’Algesires. El visitant no es pot perdre aquesta zona d’oci nocturn, on podrà sortir de copes.

Si vols, pots aparcar el vehicle al nostre pàrquing públic Saba de l’estació d’Algesires, concretament a l’avinguda Gesto por la Paz, a pocs minuts en cotxe del port.

Aparcaments Saba a Algesires

Tenim pàrquings a ...

Si decideixes visitar Algesires, Saba t’ho posa molt fàcil a l’hora de poder aparcar el vehicle. Podràs trobar un parking al costat de l’estació de tren, que és, sens dubte, un dels punts estratègics per desplaçar-te i comunicar-te amb les poblacions dels voltants. És una gran solució per al teu vehicle i t’ofereix un ampli ventall de possibilitats.

Deixa el cotxe a prop de ...

Saba sempre té parkings per a tu en els llocs més destacats de cada ciutat, perquè puguis gaudir al màxim dels teus viatges. A més, recorda que tens un parking Saba al centre d’Algesires. Oblida’t de fer tombs pels carrers més concorreguts i deixa el teu vehicle al nostre parking.