Parking a Port Esportiu Puerto Banús - Puerto Banús (Marbella)

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


El port esportiu José Banús, més conegut com a Puerto Banús, és un port esportiu molt sofisticat i de luxe situat a Nueva Andalucía, una urbanització que queda entre Marbella i San Pedro Alcántara, a la província de Màlaga.

José Banús, el promotor del projecte, juntament amb l’arquitecte Noldi Schreck, van aconseguir convertir aquest port en el complex de turisme residencial més important de la Costa del Sol.

Des que es va inaugurar al maig del 1970, aquest punt turístic va esdevenir un dels centres més importants d’entreteniment de la Costa del Sol, i ha aconseguit fama i prestigi internacional, ja que ha estat guardonat amb premis prestigiosos, com la Medalla d’Or al Mèrit Turístic el 1975 i el Gold Mercury International.

A causa de la seva localització geogràfica, el seu clima i la seva exclusivitat, Puerto Banús és una zona visitada constantment per personalitats populars i acabalades, fet que atreu molts curiosos que volen veure aquests estils de vida tan opulents.

Però la zona no és famosa només pel luxe que envolta el port esportiu, on, a més de punts d’amarratge, s’hi pot anar en vela o, fins i tot, a pescar. Puerto Banús també és conegut pels bons restaurants, els grans centres comercials, les botigues de moda, etc., que segur que us faran passar una bona estona si hi vas amb la família, la parella o els amics.

Si vols visitar la zona i necessites aparcament, podràs trobar un dels nostres parkings públics Saba al camí de la Ribera, s/n, a Puerto Banús mateix. És un lloc ideal per gaudir d’una passejada pel port i aprofitar per visitar les millors botigues i restaurants de Marbella.

Aparcaments Saba a Puerto Banús (Marbella)

Tenim pàrquings a ...

A Puerto Banús, trobaràs el nostre parking just al costat de les vies de comunicació principals i a tocar del port i de la platja. Així, et serà molt més senzill desplaçar-te a qualsevol d’aquests punts. Oblida’t de fer tombs per trobar un lloc on deixar el cotxe i dedica’t a aprofitar el temps. Nosaltres tindrem cura del teu vehicle tanta estona com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Puerto Banús és un dels llocs més visitats pels turistes de tot Andalusia i de la resta d’Espanya. Si et decideixes a anar-hi i gaudir de la gent i de l’entorn, no perdis el temps i aparca el cotxe. Recorda que trobaràs el nostre aparcament en un dels llocs clau de la zona. Des d’allà, podràs anar caminant cap on et vingui de gust.