Parkings a Santa Perpetua de Mogoda

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida
Un dels municipis amb més rellevància del Vallès Occidental, Santa Perpètua de Mogoda, té una situació geogràfica estratègica, a banda de disposar de la CIM del Vallès. Situada a 17 km de Barcelona i a 7 km de Sabadell, els desplaçaments a la CIM (Central Integrada de Mercaderies del Vallès) són constants durant tot el dia. Si busques un lloc per aparcar el cotxe, recorda que posem a la teva disposició el nostre aparcament.

Aparcaments Saba a Santa Perpetua de Mogoda

Tenim pàrquings a ...

Et costarà molt menys desplaçar-te cap a la CIM i a través de tot el recinte, si aprofites el nostre aparcament. Estaràs al costat de les vies de comunicació principals del municipi. Fes tots els trajectes que necessitis dins de la CIM i per les empreses contigües: sempre tindràs el nostre parking per poder deixar-hi el cotxe amb la màxima tranquil·litat.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si vas a la CIM, a Santa Perpètua de Mogoda, trobaràs un dels centres logístics més importants per al trasllat de mercaderies per carretera. Per això, la millor opció és el nostre aparcament. No pateixis intentant aparcar el vehicle en un recinte amb tant de trànsit. Tens el nostre aparcament, perquè puguis fer les teves gestions amb tota la comoditat i complir els teus objectius sempre que ho necessitis, sense haver-te de preocupar pel cotxe.