Parkings a Sevilla

Cerca avançada
Sevilla és una de les ciutats amb més presència turística del país i el seu nucli antic és el més gran d’Espanya. És habitual que tothom que la visiti quedi captivat pels seus carrers, els seus monuments, els seus bars i la seva gent. Si no vols perdre el temps buscant lloc per aparcar el cotxe, et recomanem que utilitzis els nostres aparcaments.

Aparcaments Saba a Sevilla

San Juan de Ribera, s/n, 41009 Sevilla

Preu hora des

2,40 €/hora

.
MĂ©s informaciĂł

Pl. de la Concordia, s/n, 41002 Sevilla

Preu hora des

2,50 €/hora

Tarifas minuto: De 0 a 60: 0,041624€/A partir de 61 min. 0,032801€
MĂ©s informaciĂł

Inca Garcilaso, 2, 41092 Sevilla

Preu hora des

2,60 €/hora

Tarifa por minuto: 0,043333 €
MĂ©s informaciĂł

Marqués de Paradas , 41001 Sevilla

Preu hora des

2,15 €/hora

.
MĂ©s informaciĂł

Tenim pĂ rquings a ...

Recorda que trobaràs els nostres parkings als llocs més estratègics de Sevilla: al costat de l’estació de tren de l’AVE i de les vies de comunicació principals. Des d’allà, et podràs desplaçar amb facilitat cap on vulguis i aprofitar el temps al màxim. No et preocupis pel teu vehicle, nosaltres te’l vigilarem tant de temps com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Sevilla, no pots anar-hi amb presses. Trobaràs l’encant de la ciutat en els seus monuments, però també en cada carrer, cada racó i cada balcó. Perquè puguis gaudir de l’estada al màxim, et recordem que trobaràs el nostre aparcament al costat dels punts clau de Sevilla. Deixa el cotxe allà tot el temps que vulguis.