Parking a Teatro Jofre - Ferrol

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

El Teatro Jofre es va inaugurar el 1892 i és una de les institucions culturals més importants de la ciutat del Ferrol. Arquitectònicament, és un dels teatres espanyols més importants que es van construir durant el segle XIX.Obra de Faustino Domínguez Domínguez i del seu fill Domínguez Cournes-Gay, a qui s’atribueix el resultat final, va obrir les portes un 19 de maig i s’hi van representar obres de tota mena: funcions dramàtiques, líriques i danses. Es va construir sobre les restes d’un antic teatre, datat del segle XVIII i projecte de l’arquitecte italià Nicolás Settaro.

El Teatro Jofre va seguir una programació convencional fins al 1908, quan va començar a fer projeccions cinematogràfiques. Onze anys més tard, la institució va passar a ser propietat de l’empresa Farga, que va remodelar-ne la façana i va encarregar el projecte a Rodolfo Ucha. El 1935 el teatre va tornar a obrir les portes, ja remodelat, amb l’obra El Alcalde de Zalamea, de Calderón de la Barca.

No obstant això, l’esplendor de l’edifici i la programació cultural van anar perdent força amb els anys, fins que a finals del segle XX va tancar les portes per sotmetre’s a una nova remodelació. Tot i que el 2002 Rafael Baltasar va considerar acabades les obres, no va ser fins al 2006 que el teatre va reobrir les portes. La façana consta de 5 portes emmarcades cadascuna en un arc de pedra; la planta té forma de ferradura, amb tres pisos decorats a l’interior.

El Teatro Jofre és a la plaça Galicia, prop del moll Fernández Ladreda i tocant paret amb paret amb la catedral de San Xiao. Pots arribar-hi pel carrer Igrexa o pel carrer Dos Irmandiños. I, si vols, pots aparcar el vehicle al pàrquing públic Saba situat prop de la institució teatral i obert les 24 hores del dia.

Aparcaments Saba a Ferrol

Tenim pàrquings a ...

Deixa el vehicle al nostre aparcament, situat al costat de l’estació de tren del Ferrol. Des d’allà, et podràs moure cap on necessitis. A més, et recordem que es troba prop de les vies de transport principals del municipi. Així, no t’hauràs de preocupar pels teus desplaçaments ni perdràs temps.

Deixa el cotxe a prop de ...

La seva zona antiga i la modernista són alguns dels molts atractius que trobaràs al Ferrol. Passeja per la vora del mar, visita els monuments, gaudeix d’una gastronomia deliciosa… però oblida’t del cotxe. Posem a la teva disposició el nostre aparcament al centre de la ciutat perquè t’hi faciliti l’estada.