Parkings a Vigo

es.saba.portlets.ciudades

es.saba.portlets.buscador.ciudades

Cerca avançada
Situada a les Rías Baixas, Vigo és un dels motors econòmics de Galícia. Amb un nucli antic ple de pinzellades pesqueres, rep milers de visitants durant totes les èpoques de l’any. Si decideixes visitar Vigo uns quants dies, et recordem que pots utilitzar els nostres aparcaments. Així, aprofitaràs el temps al màxim i gaudiràs més de la teva estada.

Aparcaments Saba a Vigo

Rúa do Areal,, 36201 Vigo

Preu hora des

1,55 €/hora

.
Més informació

Tenim pàrquings a ...

Si estàs a Vigo i et vols desplaçar, pensa que tens a la teva disposició els nostres parkings, situats en les zones estratègiques de la ciutat. Els trobaràs al costat de les principals estacions de tren i vies de comunicació. Mou-te cap on vulguis i oblida’t del cotxe. Nosaltres te’l vigilarem tant de temps com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Vigo és una de les ciutats amb més encant de Galícia. Pots passar-te hores caminant pels carrers i descobrint els seus encants. Visita l’església de Santa María, l’ermita de Nosa Señora de Guía o el museu del Mar sense preocupar-te pel cotxe. Deixa’l als nostres aparcaments, situats en els punts més cèntrics de la ciutat i podràs anar caminant a qualsevol lloc.