Parkings a Vilanova i la Geltrú

Cerca avançada
A 40 km de Barcelona i amb 4 km de platges, Vilanova i la Geltrú és una ciutat clau de la costa catalana. Amb un patrimoni cultural imprescindible, a l’estiu es converteix en una de les poblacions més concorregudes de la zona. Per tant, trobar-hi un lloc on deixar el cotxe acostuma a ser una tasca complicada. Si vols evitar les cues, utilitza el nostre aparcament.

Aparcaments Saba a Vilanova i la Geltrú

Pl. Soler i Carbonell, s/n, 08800 Vilanova i la Geltrú

Preu hora des

2,65 €/hora

Pagaràs només pels minuts de la teva estada a l'aparcament.
Més informació

Tenim pàrquings a ...

Si ets a Vilanova i la Geltrú, però et vols desplaçar, et recordem que el nostre parking està situat al costat de l’estació de tren i prop de les vies de comunicació principals. Així, et serà molt més còmode moure’t cap on vulguis sense preocupar-te ni un minut pel cotxe. Nosaltres te’l vigilem tant de temps com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Vilanova i la Geltrú, no et pots perdre les platges de sorra fina, les famoses cases dels indians o les places històriques. Però trobar un lloc on deixar el cotxe prop d’aquests punts pot ser complicat. Com a solució, posem a la teva disposició el nostre aparcament, situat en un dels llocs clau del municipi.