Parking a Ajuntament d'Igualada - Igualada

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

L’Ajuntament d’Igualada dóna nom a la plaça on es troba, al nucli antic de la ciutat. A primera vista, l’edifici de l’ajuntament no destaca de la resta dels que formen la plaça. L’únic que fa palesa la seva importància com a edifici públic i històric és el gran escut que llueix a la façana.L’ajuntament de la ciutat, de tres plantes i amb un petit balcó, acull els principals esdeveniments de la capital de l’Anoia. Per als habitants, la institució representa un espai d’ajuda a la ciutadania i, per al turista, una parada imprescindible si es visita Igualada, ja que hi pot trobar informació sobre tots els punts turístics destacats i tota la programació festiva de la ciutat.

L’ajuntament està situat al nucli de la ciutat, que és justament on hi ha la zona més viva i cultural d’Igualada. A pocs minuts, al carrer Sant Pau, trobaràs el teatre municipal L’Ateneu, que presenta una interessant oferta local d’obres teatrals que no et pots perdre. A més, pràcticament dos carrers per sota de la plaça de l’Ajuntament, al carrer de Sant Roc, hi ha la plaça Sant Miquel, que allotja el Consell Comarcal de l’Anoia. Des d’allà, si agafes la travessera de Sant Jaume arribaràs a la Kaserna de Joves, on el jovent pot organitzar activitats i esdeveniments i gaudir-ne.

Per arribar a la plaça de l’Ajuntament el més fàcil és agafar el carrer Nou i desviar-se al carrer Born. Una altra opció és arribar-hi des del carrer Santa Maria. La zona està formada per carrerons estrets on aparcar és complicat. Prop de l’Ajuntament d’Igualada tens el nostre parking Saba, on pots aparcar les 24 hores del dia.

Aparcaments Saba a Igualada

Tenim pàrquings a ...

Trobaràs el nostre aparcament al costat dels punts estratègics de la ciutat. Deixa el cotxe dins del parking i desplaça’t amb comoditat pels llocs que t’interessin. Des d’aquí estaràs comunicat amb les vies principals d’Igualada i amb l’estació. Així, la teva tranquil·litat i la teva disponibilitat estaran garantides.

Deixa el cotxe a prop de ...

Gaudeix del teu temps: passeja, vés-te’n de botigues o treballa sense pensar en el cotxe. No facis cues ni tombs per trobar un lloc on aparcar. Tens un dels nostres parkings situat al centre de la ciutat, al costat de tots els punts clau.