Ajuntament d'Igualada

L’Ajuntament d’Igualada dóna nom a la plaça on es troba, al nucli antic de la ciutat. A primera vista, l’edifici de l’ajuntament no destaca de la resta dels que formen la plaça. L’únic que fa palesa la seva importància com a edifici públic i històric és el gran escut que llueix a la façana.L’ajuntament de la ciutat, de tres plantes i amb un petit balcó, acull els principals esdeveniments de la capital de l’Anoia. Per als habitants, la institució representa un espai d’ajuda a la ciutadania i, per al turista, una parada imprescindible si es visita Igualada, ja que hi pot trobar informació sobre tots els punts turístics destacats i tota la programació festiva de la ciutat.

L’ajuntament està situat al nucli de la ciutat, que és justament on hi ha la zona més viva i cultural d’Igualada. A pocs minuts, al carrer Sant Pau, trobaràs el teatre municipal L’Ateneu, que presenta una interessant oferta local d’obres teatrals que no et pots perdre. A més, pràcticament dos carrers per sota de la plaça de l’Ajuntament, al carrer de Sant Roc, hi ha la plaça Sant Miquel, que allotja el Consell Comarcal de l’Anoia. Des d’allà, si agafes la travessera de Sant Jaume arribaràs a la Kaserna de Joves, on el jovent pot organitzar activitats i esdeveniments i gaudir-ne.

Per arribar a la plaça de l’Ajuntament el més fàcil és agafar el carrer Nou i desviar-se al carrer Born. Una altra opció és arribar-hi des del carrer Santa Maria. La zona està formada per carrerons estrets on aparcar és complicat. Prop de l’Ajuntament d’Igualada tens el nostre parking Saba, on pots aparcar les 24 hores del dia.