Parking a Ajuntament d'Irun - Irún

Cerca avançada

L’Ajuntament d’Irun està ubicat a la plaça San Juan Arriaza, al centre d’aquesta ciutat guipuscoana. L’edifici, construït al llarg del segle XVIII, té una estructura quadricular. La façana principal té un pòrtic de grans dimensions, pronunciat per cinc arcs de mig punt i voltes d’aresta a l’interior.Un cop dins, el visitant es troba amb una escala de fusta imponent, restaurada al segle XX i vestida amb una catifa vermellosa. Si alcem els ulls al sostre, veurem una cúpula formada per vuit petits finestrals amb vitralls. Cadascun d’aquests finestrals representa un territori històric d’Euskal Herria.

Entre les estances de l’edifici destaquen la Sala Capitular, coneguda com el Saló dels Plens, la Sala de Sessions o les dependències d’Alcaldia.

Per arribar a aquesta zona has d’agafar el carrer Prudencia Arbide Kalea i desviar-te per Jesus Kalea. A només deu passos de l’ajuntament, trobaràs un gran espai natural i, a la mateixa plaça de San Juan Arriaza hi ha la Biblioteca Carlos Blanco Aguinaga. La plaça és plena de colors vius, gràcies a la pintura dels edificis que l’envolten i de les rajoles, que decoren el terra amb tonalitats marrons.

Sortint de l’ajuntament, a 15 minuts aproximadament, trobaràs la plaça Urdanibia, on acostumen a celebrar-se mercats locals. Si tens la sort de visitar la plaça a l’hora del mercat, podràs gaudir del menjar típic i més tradicional de la ciutat i comprar productes locals de gran qualitat.

La zona és cèntrica i per això és difícil trobar-hi un lloc on aparcar. Però, si vols, tens un parking públic Saba molt a prop. A més, podràs aparcar-hi el vehicle de manera ràpida, segura i a qualsevol hora perquè obre les 24 hores del dia.

Aparcaments Saba a Irún

Tenim pàrquings a ...

Perquè et puguis desplaçar amb comoditat cap on necessitis, posem a la teva disposició el nostre parking, situat al costat de l’estació de tren. Deixa el cotxe al nostre aparcament tot el temps que necessitis i vés on t’interessi. Aprofita la situació geogràfica d’Irun per visitar les rodalies o per fer negocis.

Deixa el cotxe a prop de ...

Irun és una ciutat molt transitada tots els mesos de l’any. Per tant, trobar-hi un lloc on aparcar el cotxe pot ser una tasca difícil. Si vols gaudir més del teu temps, no dubtis a deixar-lo al nostre parking. Està situat en un dels punts clau de la ciutat i el tindràs vigilat en tot moment.