Parking a Ajuntament de Castellar del Vallès - Castellar del Vallés

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

L’Ajuntament de Castellar del Vallès, també denominat Casa Tolrà, es va construir entre el 1850 i el 1890 com a residència de luxe de Josep Tolrà Abellà, metge i fundador de l’empresa de producció de peces de cotó Tolrà. L’edifici es troba al carrer General Boadella i el conjunt arquitectònic l’integren tres edificis: una residència, la granja i els galliners.Des del 1994, el palau Tolrà és la seu de l’Ajuntament de Castellar del Vallès i, com a curiositat, cal destacar que durant la Guerra Civil va ser seu de la junta gestora municipal, residència infantil (1968-1986) i institut de batxillerat (1987-1993).

L’edifici va ser concebut per l’arquitecte Emilio Sala i Cortés i consta d’una planta baixa i dos pisos, de simetria neoclàssica. La façana es divideix en cinc cossos. D’aquests cinc, el central sobresurt una mica respecte als altres quatre i té una cúspide d’arc de forma circular.

A l’interior, hi ha l’actual sala per a plens. En l’exterior, l’edifici està decorat amb pintures d’artistes cèlebres com Raimon Roca, Alfons Gubern i Lluís Valls Areny. Tots els finestrals són arquitravats i, com a detall, tenen petites decoracions florals. Com que estan pintats de color verd, harmonitzen amb el paisatge autòcton de la zona.

Davant de l’edifici hi ha un jardí romàntic amb una glorieta octogonal de fusta, un sortidor d’aigua, algunes plantes de jardí i una preciosa pèrgola de ferro forjat. Destaquen també els admirables bancs modernistes que estan al servei del ciutadà i que són ideals per llegir, relaxar-se descansant o, fins i tot, menjar o beure alguna cosa.

Si vas a Castellar del Vallès per visitar aquest característic enclavament i has d’aparcar el vehicle, pots fer-ho al nostre aparcament Saba de la plaça Major. El nostre aparcament té places habilitades per a persones amb minusvalideses, així com una zona per aparcar motocicletes.

Aparcaments Saba a Castellar del Vallés

Tenim pàrquings a ...

Trobaràs un parking Saba al costat de les vies de comunicació més importants de Castellar del Vallès. Així, et podràs desplaçar pel municipi sense topar-te amb problemes d’aparcament i amb tota la comoditat d’anar-hi amb el teu vehicle privat.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si vols anar a Castellar del Vallès a passejar o has d’anar-hi per feina, recorda que tens un parking Saba al centre de la ciutat. Serà la millor manera de gaudir d’aquest municipi amb tota la tranquil·litat sense haver de patir perquè has deixat el vehicle massa lluny. Aparca el teu vehicle i optimitza el teu temps!