Parking a Ajuntament de Castelló i Plaça Major - Castellon de la Plana

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

La plaça Major és el lloc més important de la ciutat de Castelló de la Plana, ja que hi ha els monuments principals de la capital i està situada en un dels punts més concorreguts d’aquesta capital. Al seu voltant hi ha el mercat central, l’oficina de la policia local, l’ajuntament i la cocatedral de Santa Maria.La plaça és totalment per a vianants, ja que només s’hi permet l’accés a cotxes oficials, policia local, camions dels propietaris de locals del mercat i cotxes fúnebres i de noces.

Des que es va fundar Castelló, la plaça Major ocupa la mateixa localització. Durant les festes que s’hi celebraven, la plaça va ser seu de curses de braus, mascletàs, ofrenes de flors, espectacles de tota mena, manifestacions, etc.

L’Ajuntament de Castelló de la Plana és un edifici administratiu d’estil barroc construït entre els segles XVII i XVIII, situat a la plaça Major de la població.

És un edifici de planta rectangular i tres pisos, amb una escala central que dóna accés a les diverses dependències. La façana es compon de tres cossos separats per bandes horitzontals que actuen com si fossin cornises. La planta baixa té un pòrtic de cinc arcs de mig punt alternats per pilastres toscanes, que continua amb un arc en els laterals. La planta noble es divideix verticalment en cinc, amb pilastres corínties i amb entaulament llis. La tercera planta, de dimensions més reduïdes, se separa de la resta per una cornisa volada. Aquest preciós edifici està rematat amb una balustrada.

Si vols aparcar el teu vehicle per fer un tomb per la plaça Major i l’ajuntament, pots estacionar-lo en un dels nostres parkings públics Saba, situat molt a prop, a la plaça Cardona Vives.

Aparcaments Saba a Castellon de la Plana

Tenim pàrquings a ...

Tens parkings Saba als punts més estratègics de la ciutat: prop dels carrers principals i de les estacions. Saba sempre pensa en les teves necessitats: per això, sempre trobaràs un aparcament prop de la teva destinació. A les nostres instal·lacions, podràs deixar-hi el cotxe sense problemes.

Deixa el cotxe a prop de ...

Trobar un lloc on aparcar al centre de Castelló de la Plana pot ser complicat. Per aquest motiu, posem a la teva disposició els nostres parkings públics al costat dels punts clau de la ciutat. Sabem que la comoditat de deixar el cotxe és imprescindible per gaudir de qualsevol viatge: per això, sempre estem en llocs cèntrics.