Parking a Ajuntament de Ciutat Real - Ciudad Real

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

No hi ha cap habitant com cal de Ciudad Real que no sàpiga identificar l’ajuntament de la ciutat, ja que és un edifici d’allò més singular.La construcció data del 1976 i se’n va encarregar l’arquitecte Fernando Higueras. S’emmarca dins de l’estètica d’inspiració neogòtica. La façana acaba en pinacles i en una coberta inclinada que donen verticalitat a l’edifici i és més pròpia dels països nòrdics, on aquesta estructura es construeix per impedir que s’hi acumuli la neu. Algunes de les façanes de la plaça es van fer seguint el mateix estil de la casa consistorial.

L’Ajuntament de Ciudad Real és a la plaça Major. El consistori està presidit per l’alcalde de Ciudad Real, que des del 1979 es tria democràticament per sufragi universal.

De l’exterior destaquen les jardineres col·locades a cada finestral, on s’han plantat centenars de clavells vermells que contrasten amb el color os de l’edifici i en ressalten la bellesa arquitectònica. A les portes de l’ajuntament, sobre un preciós llit de flors s’erigeix una escultura feta amb l’antiga campana de l’ajuntament, realitzada en bronze i ferro com a materials base.

Com que està situada al centre de la plaça, la seu de l’ajuntament és un lloc molt concorregut pels habitants de la ciutat i pels turistes. També és una zona idònia per anar-hi a comprar, tastar els plats típics de Ciudad Real, fer activitats en família i, fins i tot, passejar amb mascotes.

Destaquen les diverses activitats que s’organitzen durant tot l’any a les portes de l’ajuntament, com ara festes, xerrades, representacions, etc. Et recomanem que, si visites la zona, paris atenció al calendari d’activitats.

Si vols aparcar el vehicle per accedir al centre de la ciutat, pots fer-ho al nostre aparcament públic Saba, situat a l’estació de Ciudad Real, a l’avinguda d’Europa, 1.

Aparcaments Saba a Ciudad Real

Tenim pàrquings a ...

Volem que et desplacis amb facilitat i que no et preocupis per on deixaràs el cotxe. A Ciudad Real tens un aparcament situat al costat de l’estació de tren, un dels punts estratègics del municipi. Allà podràs aparcar el vehicle tant de temps com vulguis amb la seguretat que estarà vigilat en tot moment.

Deixa el cotxe a prop de ...

Visitar el centre històric de Ciudad Real és obligat. Recorre els carrers durant hores, gaudeix de la deliciosa gastronomia que t’ofereix el municipi i visita els museus. Del teu cotxe ens n’encarreguem nosaltres. Tens a la teva disposició el nostre aparcament, situat en un punt clau de la ciutat, perquè només t’hagis de preocupar de passar-t’ho bé.