Parkings en

Parkings enUn dels llocs on es concentra la majoria de gent és a l’ajuntament de la localitat, centre d’operacions des d’on neixen la majoria de festes. És singularment positiu el fet que l’ajuntament estigui molt involucrat en els esdeveniments de caràcter cultural, en concret, els musicals.

L’Ajuntament de Collado de Villalba promou els festivals Vía Celta, Vía Jazz o el famós GranitoRock, cita arxiconeguda pels amants del rock tant nacional com internacional.

A la plaça de la Constitució s’erigeixen els dos edificis que allotgen l’ajuntament de la localitat. Són dos per a un mateix ús. L’antic és d’estil renaixentista i el modern, d’estil contemporani. La veritat és que resulta molt curiós veure el contrast d’estils arquitectònics en un mateix espai. La part nova consta d’una façana amb vidres mirall que reflecteixen el paisatge de la zona.

Si vols aparcar el vehicle a prop, pots fer-ho al nostre aparcament públic Saba, que està obert les 24 hores i se situa a l’estació Villalba, al passeig de la Estación, s/n. I, si tens un vehicle elèctric, et recordem que pots aparcar el cotxe al nostre parking, ja que tenim a la teva disposició un punt de recàrrega per al teu automòbil.

 

Amb els millors serveis per a la teva comoditat

Previous
 • 24 hores obert

  24 hores obert

 • Cobertura per a telefonia mòbil

  Cobertura per a telefonia mòbil

 • Càmeres de seguretat

  Càmeres de seguretat

 • Mobilitat reduïda

  Mobilitat reduïda

 • VIA T

  VIA T

Next