Parking a Ajuntament de Logronyo - Logroño

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida

L’Ajuntament de Logronyo s’assenta en un complex arquitectònic situat a l’avinguda de la Paz, 11. A més del seu paper polític com a administració pública, l’edifici de l’ajuntament de Logronyo forma part de la fisonomia de Logronyo, com una peça cultural més que atorga un caràcter propi a la ciutat.



La seu de l’ajuntament es va traslladar a aquest edifici modern i emblemàtic el 1981. Abans d’aquesta data ocupava el Palau de Los Chapiteles, al carrer Portales. La nova seu va quedar amb la forma actual gràcies a l’arquitecte Rafael Moneo. Són dos edificis principals en forma de triangle disposats de manera que deixen una amplíssima plaça al nucli.

Es tracta d’una aturada imprescindible en el camí del turista, tant pel que fa a l’arquitectura com per la seva funció, ja que l’Ajuntament de Logronyo s’encarrega de la majoria d’activitats turístiques que ofereix la ciutat i, per tant, és el punt d’informació perfecte per organitzar-te la ruta.

S’hi pot accedir a través de l’avinguda de la Paz o també des del carrer Escuelas Pías. Com que està situat en una zona cèntrica, l’ajuntament pot ser un alto en el camí per anar després a veure la plaça Martínez Flamarique, que està al costat del complex arquitectònic i que té un gran valor cultural per a Logronyo. A només 10 minuts caminant, també trobaràs la plaça de toros de la Ribera, un espai turístic i històric ineludible per als amants de les corrides de toros.

A més, ara no hauràs de preocupar-te per buscar un aparcament lliure per poder moure’t després a peu pel centre. El nostre parking Saba està molt ben situat a la zona cèntrica de la ciutat, on pot ser complicat trobar aparcament.

Aparcaments Saba a Logroño

Tenim pàrquings a ...

Logronyo s’ha consolidat com un punt de trobada de persones d’arreu del món. La seva situació geogràfica estratègica ha fet que esdevingui cruïlla de camins. Perquè puguis desplaçar-t’hi amb la màxima comoditat, tenim un parking situat al costat de l’estació de tren on podràs aparcar el vehicle quan vulguis.

Deixa el cotxe a prop de ...

Si visites Logronyo, no perdis el temps buscant un lloc on aparcar el cotxe. Passeja pel nucli antic, contempla una pila de racons màgics i gaudeix d’una gastronomia magnífica. Nosaltres posem a la teva disposició els nostres aparcaments perquè t’oblidis del vehicle tots els dies que estiguis en aquesta ciutat imprescindible. Així podràs gaudir-ne plenament.