Parking a Ajuntament de Múrcia - Murcia

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


L’Ajuntament de Múrcia, conegut també com la Casa Consistorial, es va construir al segle XIX, entre el 1846 i el 1848. Es troba a la Glorieta de España, a pocs metres de la catedral de Múrcia i del conjunt monumental San Juan de Dios.

L’edifici, d’estil neoclàssic, és obra de l’arquitecte Juan José Belmonte i es troba en el mateix lloc on el consell de la ciutat es reuneix des de l’edat mitjana. Després de la conquesta definitiva de Múrcia, el 1266, l’edifici que fins al moment havia estat el palau del Príncipe, va ser donat per Alfons X el Savi perquè hi construïssin el primer consell de la ciutat murciana.

Però no va ser fins al segle XIX que la casa del consistori va prendre la forma que ara coneixem. En aquesta època, l’alcalde de Múrcia, Salvador Marín Baldo, va encarregar a Belmonte que dissenyés una nova casa consistorial. La façana té quatre columnes corínties imponents que constitueixen el suport d’un frontó protagonitzat per la balconada principal. Al centre de la glorieta, hi creixen dues petites illes que tenen un ampli jardí de flors vermelles, que envolten una gran font.

Annex a l’ajuntament, hi ha un edifici dissenyat per Rafael Moneo. Es va construir el 1998 i no pots deixar de fer-hi una visita nocturna, perquè les llums que es projecten des del terra fins a les parets de l’edifici pinten l’estructura de tonalitats roses i ataronjades, tot un espectacle digne de contemplar.

Per arribar a l’Ajuntament de Múrcia, pots fer-ho a través del carrer de l’Arenal o el carrer de San Patricio. Si busques aparcament per la zona, trobaràs un dels nostres parkings Saba prop de la Glorieta de España. A més, disposes del nostre servei de parking les 24 hores del dia.

Aparcaments Saba a Murcia

Tenim pàrquings a ...

Tant si vas a Múrcia per visitar-la com per feina, no dubtis a deixar el teu cotxe al nostre aparcament. Situat prop de les vies de comunicació principals i a tocar de l’estació de tren, des d’allà et costarà molt menys desplaçar-te fins on vulguis. No perdis el temps fent tombs amunt i avall buscant lloc i oblida’t del cotxe.

Deixa el cotxe a prop de ...

La catedral, el museu Salzillo o el pont dels Peligros sobre el Segura són alguns dels punts emblemàtics de Múrcia que no et pots perdre. Però, si vols aparcar el cotxe prop dels llocs clau de la ciutat, et serà força complicat. Per això posem a la teva disposició el nostre aparcament.