Parking a Ajuntament de Puertollano - Puertollano

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


Coronant la plaça de la Constitución, hi ha l’Ajuntament de Puertollano. Es tracta d’un edifici d’estil avantguardista habilitat per a tota la ciutadania. A la part més alta de la façana destaca l’escut de la ciutat, que indica als habitants de Puertollano on s’han d’adreçar per fer les seves gestions i consultes com a ciutadans.

La plaça de la Constitución té una zona enjardinada i bancs des d’on es poden admirar les vistes de la ciutat a una bona altura. Et recomanem que hi passegis un dia assolellat per contemplar aquest indret tan característic en tota la seva esplendor.

Un altre lloc d’interès de la zona és el museu de la ciutat, situat a tocar de l’ajuntament actual. De fet, antigament havia estat la seu de l’ajuntament, però les condicions de l’edifici no eren òptimes i van canviar-ne la ubicació a la seu actual.

El museu és un edifici antic que es va construir a començaments del segle XX. Es va rehabilitar el 1992, gràcies a la feina dels alumnes de la primera escola-taller de Puertollano. La veritat és que va ser una obra de gran envergadura, vist l’estat de deixadesa d’aquest edifici d’estil modernista. De l’interior, en destaca l’exposició permanent sobre Cervantes, titulada “La Manxa del Quixot, realitat d’una fantasia”. El 1993, el Museu Municipal va rebre el Premi Europa Nostra, que s’atorga com a reconeixement als projectes que constitueixen una aportació excepcional a la conservació o l’embelliment del patrimoni cultural.

Si vols, hi ha un parking públic Saba a l’estació de Puertollano, al carrer Muelle, s/n.

Aparcaments Saba a Puertollano

Tenim pàrquings a ...

Si quan siguis a Puertollano vols anar a qualsevol lloc dels voltants, no cal que et preocupis per aparcar el cotxe. El nostre aparcament està situat just al costat de l’estació de tren. Així optimitzaràs el temps i podràs fer els trajectes que vulguis sense preocupar-te pel vehicle. Nosaltres en tindrem cura tant de temps com calgui.

Deixa el cotxe a prop de ...

Passeja, fes negocis, vés de botigues, comparteix el temps amb els teus, però no et preocupis pel cotxe. Si et decideixes a visitar Puertollano, podràs deixar el vehicle al nostre aparcament sempre que ho necessitis. Com que està situat en un dels punts clau de la població, podràs anar caminant als indrets principals.