Parking a Ajuntament de Villena - Villena

Cerca avançada
Abierto 24horas
Dispone de cobertura para telefonía móvil
Càmeres de seguretat
Plazas para personas con movilidad reducida
Dispone de Via T en entrada y salida
Sistema de indicación de plazas libres
Plazas de recarga de vehículos eléctricos
Plazas de moto
Servicio lavado vehículos
Zona Ecosaba
Máquina de vending
Carsharing
Inflado de neumáticos
Sin límite de altura
Horario especial
Pago en salida
Dispone de servicio de alquiler de coches
Bicing eléctrico
Plazas de bici
Cerrado domingos y festivos
Se aceptan tarjetas de crédito
3G/4G
Dispone de Via Verde en entrada y salida
Dispone de Telepass en entrada y salida
Dispone de Autopase en entrada y salida


L’Ajuntament de Villena és a la plaça Santiago, a la zona històrica del centre de la ciutat. L’edifici acull la Casa Consistorial, és a dir, el lloc on es decideixen les polítiques locals més rellevants de Villena. Està envoltat dels principals punts històrics i culturals de Villena, com el castell de l’Atalaya, el Museo Festero o l’església de Santa María.

També conegut com a Palau Municipal de Villena, l’edifici de l’ajuntament va ser construït per Pedro de Medina a començaments del segle XVI. La imponent façana mostra l’estil renaixentista de tot l’edifici. Té un gran claustre interior encerclat per un conjunt de columnes i les sales que s’hi allotgen estan decorades increïblement, amb dibuixos i pintures renaixentistes, fins i tot al sostre. Tot això, li va valer ser declarat monument historicoartístic de la ciutat de Villena el 1968.

A més de les seves competències com a administració pública, l’edifici conté el Museu Arqueològic de Villena, construït el 1957 i que actualment preserva els fons arqueològics trobats i reunits per José María Soler García. Les peces d’aquesta col·lecció permeten comprendre la història de la comarca des del paleolític fins al segle XX. Sens dubte, és una parada obligatòria per al turista que visiti la ciutat per primera vegada. De fet, aquest consistori és un gran punt d’interès per a qualsevol persona que desconegui els racons culturals recomanats de la ciutat. Allà podràs demanar informació sobre aquest municipi alacantí i els llocs que no et pots perdre.

El centre històric, on es troba l’Ajuntament de Villena, és una de les zones més concorregudes de la ciutat. Per tant, trobar on aparcar el cotxe no és una tasca fàcil. Però a pocs metres de la plaça Santiago tens el nostre parking públic Saba, a l’estació de Villena, Partida de San Juan, 182.

Aparcaments Saba a Villena

Tenim pàrquings a ...

Villena té una situació geogràfica estratègica: la trobaràs entre la Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i Múrcia. Això fa que la ciutat registri una gran quantitat de desplaçaments entre diverses parts del país. Perquè el teu trajecte sigui més còmode, posem a la teva disposició el nostre aparcament, situat al costat de l’estació de tren i de les vies de comunicació principals.

Deixa el cotxe a prop de ...

Amb un munt de llocs per veure, si visites Villena no pots perdre ni un segon pensant on aparcaràs el cotxe. Passeja pel castell de la Talaia, visita l’església arxiprestal de Santiago i camina pels seus carrers estrets, plens d’encant. Mentrestant, nosaltres vigilarem el teu cotxe. Recorda que trobaràs el nostre aparcament al centre del municipi.